Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Bolond szomszéddal mi a megoldás?

Bolond szomszéddal mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Egy skizofrén hajlamú nő lakik alattunk, aki teljesen átalakítatta a lakását. Panel lakás, kivágatta a falakat, a konyhában alszik (ami nálunk még mindig konyha természetesen).

Kb naponta felüvöltözik a wc-n, szidkózódik, hogy a székeket mozgatjuk ahogy eszünk, becsukjuk a szobák ajtaját, hangosan rámoljuk el a tányérokat stb :D

Pedig figyelek már ezekre direkt, nem tudom elhinni, hogy ennyira lehallatszanának ezek a dolgok, és ami a legviccesebb, hogy ilyen délelőtt 10 órától - 16:00 óráig zavarja :D Amikor minden normális ember fenn van már jóformán.

Persze 2-3 hetente hétvégén hajnal 2ig mulatozik, az nem zavarja :)

Már tettem fel kérdést itt erről a helyzetről, azt írták hogy le kell sz.rni, de én azért ha tudok odafigyelek másokra. Veszek holnap az ajtók közé ilyen "csapódás csillapító" anyagot, a székek alatt is vannak ilyen szövet hangcsillapítók, mást már nem tudok tenni szerintem.

Szerintetek?

2020. okt. 10. 11:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy OFF-olok, de komolyan nem értem, és szeretném megkérdezni, hogy milyen lakások ezek? Én is laktam panelben, többen is, de nálunk nem volt hang a szomszédból. Megkérdezhetem milyen típusú a ház, esetleg képet( nem pont a te házadról) tudnál feltenni? Mert tervezgetem, hogy visszamegyünk városba, de az ilyen épületeket szeretném elkerülni. Köszi!
2020. okt. 12. 12:44
 12/17 A kérdező kommentje:

Ez egy torony panelház.

Itt sincsenek szerintem olyan elviselhetetlen hangok, csak ha valaki hülye, és a konyhába alakítja ki a lakrészét, akkor mit vár?

2020. okt. 12. 12:49
 13/17 mittudomen721 ***** válasza:
Igen. Pont arra. Az meg hogy neked qrva anyzik kulon fog majd tetszeni nekik. 1-2 alkalommal elcsititjak harmadikra ajtostul mennek be aztan a megfelelo intezmenybe kenyszeritik. Kb ennyi a tortenet. Remelhetoleg erre nem lesz szukseg.
2020. okt. 12. 13:21
 14/17 mittudomen721 ***** válasza:
Meg annyit hogy elobb probalj meg vele beszelni. Kopogj be. Probald meg. Aztan ertesitsd a hatosagot. Es ne nevtelenul. Mond el mi a problema... megoldjak.
2020. okt. 12. 13:25
 15/17 A kérdező kommentje:
ez már 2-3 éve így zajlik, volt hogy máshol dolgoztak és üvöltözött fel nekünk hogy hagyjuk abba stb, lementünk, és mondtuk neki hogy kapjon már észbe nem mi csináljuk, amire a válasza: ő tudja hogy mi csináljuk ne mondjuk neki.. :D
2020. okt. 12. 13:27
 16/17 mittudomen721 ***** válasza:
112
2020. okt. 12. 14:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnos reménytelen. Ismerős a helyzet, csak nem panel, hanem ikerház. Amióta bezárták a sárgaházat és kiengedték az összes bolondot sok embernek keserítik meg az életét.
márc. 6. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!