Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Meg lehet szokni a városi...

Meg lehet szokni a városi életet? Nektek mennyi idő volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Főleg falusi emberek tapasztalataira lennék kíváncsi.

Felvettek egyetemre és csütörtökön voltam beiratkozáson. Azóta eléggé elment a kedvem a költözéstől meg úgy mindentől. Egy borsodi kis faluban éltem egész életemben. Szinte soha nem mentünk a szomszádos kisvárosoknál messzebbre. Nagyon nyomasztó volt nekem ez a sok ember, a hangzavar, a rengeteg autó/busz meg az hogy mindenki rohan, mindenhol egy rakás idegen, várni kell egy csomót a lámpáknál ha átakarok menni az úton stb. Úgy éreztem hogy elveszek ebben a nagy városban és hogy nem tartozom oda. Voltak olyan közlekedési eszközök amiket még soha nem használtam vagy még csak nem is láttam. Meg lehet ezt szokni?

Köszönöm a válaszokat!

20/N

2020. szept. 5. 10:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
Nyugi, kérdező. A tendencia azt mutatja, hogy aki kis falból kerül városba, a büdös életben nem kívánkozik vissza. Én fordítva vagyok bekötve; 4 évig városlakó voltam, csak amikor a csemetéim önállósodtak, költöztem vidékre. És amíg a kezemet emelni tudom, nem is kívánkozom vissza a nyüzsgésbe.
2020. szept. 6. 12:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindent meg lehet szokni, ne aggódj. Persze hogy hatalmas változás ez most neked. A túlkínálattól kezdve csak a tömegközlekedési lehetőségeken át a tömegig minden furcsa most neked.

Városból átszokni falusi életre szerintem nehezebb. Budapestről falura meg főleg. Lehetőségek szempontjából minden téren jobb egy város.

Ki tudja, lehet hogy az egyetem végére már vissza se kívánkozol majd. Egyenlőre fókuszálj a tanulmányokra, ha meg vannak események a városban amik érdekelnek, menj el rájuk. Szépen lassan megszokod majd.

2020. szept. 6. 13:20
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Van az a pénz, amiért el lehet viselni.

De, hogy megszokni?

2020. szept. 6. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!