Mit csináljak a hangos szomszédaimmal? Szólni nem akarok nekik mert értelme nem lenne, de utána még le is köpködnének.
En olvastam olyat,h vkik meheket tartanak kertvarosi csaladihazban...
Megorobalhatnal vetesi varjukat tartani. Inteligensebbek a kutyaknal. Jobb az arcmemoriajuk,mint az embereknek!! Betanithatoak. Szep hangjuk van..
Pokokat .
Ideiglenes kutyabefogado lehetnel. 8-10 kutyaval zavartalanul eleldegelhetnel. A 2-3 szomszed vallalja magara,h ove 3-3 kutya. Mert lakasonket 3 tarthato az onkoris rendelet szerint.... vannak jo nagy kutyak 40-50 kg-osak. Akkor is felnek toluk a fergek,ha a kutyabaratsagos. A kutyak nagyon halasak lennenek. Szerintem a tobbi szomszed is. Sot lehet,meg anyagilag is tamogatnanak a kutyak etetese miatt :D
Beszeljetek ossze a szomszedokkal.
Kurust is hivhatnatok enekelni a lepcsohazba.
Vagy zenekari probakat tarthatnatok(metal stb)
Kuzdosportoranak adjatok ki a nappalit. Jo hangos.
Vegyetek zongorat vagy egyeb dolgot,ami idegesiti oket.
Konyhagep,sarabolo ,porszivo,furo. Amikor alszanak,menjenek a gepek.
Lakasfelujitast nem akartok vmelyik szomszednal csinalni?? A jarolapozasnal a vizesvago jo hangos... en is azert vettem,h pontosan vag meg a szomszed szemetkedett... 😂😂
Fogjatok ossze.
Néha egymást öli a két vén cigány, most jön a jóidő lassan kitelepül a cigányasszony és majd orbákol a férjének meg a többi lakónak hogy zeng az egész belső udvar, király lesz.
Töröl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!