Panelbe mennyire jó lakni?
13-assal egyetértek szerintem mi ugyanott lakunk :D Bár kihagyta, hogy a WC Ben, fürdőszobában cigiszag van, ha valaki lejjebbi emeleten rágyújt bent (mi nem dohányzunk), meg ha ablakot nyitsz és alattad dohányosok laknak jön be a putriszag.
Ettől függetlenül szeretek panelben lakni, nem penészes, száraz, van mindig meleg víz, van fürdőládunk, nagyon jó a közlekedés (nálunk pl metró pár perc séta), iskolák, ovik rögtön a házak között vannak, boltok is mindig vannak a kozelben.
Laktam olyanban ahol csend nyugalom,imadtam de kinőttük.
Majd most a 2. olyanba ahol mindent hallani,maga a pokol.
Gyűlölöm ezt a helyet,gyűlölők "hazajönni" mert pihenèst felejtsd el
Alulrol,oldalrol àllandó dübörgès,kopogás,orditozás,ablakcsapkodás,nemi élet,buli... és sorolhatnám.
Jövőre venni szeretnénk családi házat mert ez nem állapot,az ember idegrendszere tönkremegy.
Minket a kényszer vitt rá eddig,tervbe volt a családiház végre jövőre nyélbeüthetjük.És soha többet panel se tàrsasház,elég volt eddig bőven...
Ez abszolút helyfüggő.
Én sosem hallom a szomszédaimat, nem tudom mikor jönnek mennek, mikor mosnak, nem érzem a kajaszagot stb.
Ilyen is van.
Karnyújtásnyira a belváros, közértek, mozi, park stb. fiatal párnak nem tudom ennél mi lenne kényelmesebb. Esetleg a későbbiekben, ha lesz gyerek, megfontoljuk a költözést. Ezt a lakást bármikor, jó áron el tudjuk adni.
Igen van abszolut nagyon jól megépitett panel,társasház de javarészt áthallàlosak.
Sokszor hallottam én is h panaszkodnak a zajokról.El sem tudtam képzelni milyen lehet,de sajnos költözés után megtapasztaltam.
Van aki jol,jobban birja van aki belebetegszik.
Én sem szeretem tudni mikor ér haza a szomszéd,mikor megy el,mikor készül lefeküdni
sőt az alattunk levő srácnak a barátnöje heti 1-2 szer itt alszik.
Megtudom mondani mikor van itt szimplán a járásából,mert a sràc nagyokat és nyugodtan lép mig a csaj állandóan rohan,gyors apró lépésekkel.
ezen felul minden mozdulat,csapmegnyitàs tusolás,kádba viz engedés konkrétan minden.
Egyébként ezen felül nem lenne rossz.
2 auto,van 2 saját parkolónk.Hatalmas tàroló az alagsorban(10négyzetméter)
Gyönyörű kilàtàs,erkély,minden új mert újépitèsű.Szóval nem lenne rossz hosszutávon.Csak ne lenne ennyire hitványul megépitve.Mindent kispóroltak amit lehetett(szerencsére bérlők vagyunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!