Ha ujj albérlet be költöztök csinaltok nagy takarítást?
Mármint panel lakásra gondolok..
WC-t,furdőszobát,konyhát, evőeszközt,gondolom ilyenkor mindenki átsurolja stb..hamarosan en is koltozok panelba .csak kiváncsi vagyok h ki mit csinal ilyenkor
Igen ez természetes,kitudja ki es milyen körülmények között élt előttünk.
Most egy ujepitésübe vagyunk,első beköltözők vagyunk de kinyaltam a kecot akkoris😅🙂
Köszii a válaszokak. 🙂🙂
2:kommentelő: Èrtem h nem csak abbol áll.azert is irtam le h milyenre is gondolok.
Mindent àtkell sikálni.
Egy ismerősöm úgy járt egyébként hogy ő is kitakaritott de a fürdő csempét nem törölte le.Pedig nagyon nagyon fontos,mindent lefertotleniteni,attörölni.
Szóval irtó büdi még napokig a fürdő,azthitték a lefolyó többször is megcsinálták.
Kiderült cicások laktak előttük ott,és a csempe megvolt jelölve.macskapisis volt.az volt büdös.
Meg én is láttam sok undoritó dolgot.Mi 3 szor költöztünk és tetőtöl talpig 2 napig takaritottam.Biztos ami biztos😃
Úristen azigen..
Ennis igy fogok tenni,koszonom nektek 🙂
Szeptember 1én költözünk.
Reggel vesszük át a kulcsokat és írjuk alá a szerződést, majd egésznap takarítunk este viszünk át pár dolgot a tervek szerint.
Nyilván takarítás + fertőtlenítés MINDENHOL. Ha van szőnyeg, az már mehet is a francba, mert nem is hiszi el az ember, milyen rettentő koszos (én már meg se néznék olyan szobát, ahol szőnyeg van laminált vagy járólap helyett, szerencsére egyre ritkábban látni ilyet).
A polcokat a konyhában, kamrában, bárhol lemosom, száradás után letakarom vagy körberakom csomagolópapírral.
Vannak amúgy erre szakosodott takarító cégek. Igaz, hogy fizetni kell érte, de nagyon alaposak és sokkal gyorsabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!