Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hol laknátok legszívesebben...

Hol laknátok legszívesebben az alábbi helyek közül?

Figyelt kérdés

2020. aug. 14. 13:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
A keleti országrész elmaradottabb, mint a nyugati. Nem Hévíz miatt mennék oda, hanem mert más nyugati település nem volt a felsoroltak között.
2020. aug. 14. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

Debrecen vagy Szeged. Mindkettot nagyjabol ismerem. Mindket helyen orvos egyetem es nagy klinikai komplexum.van (ez nagyjabol Pesttel teszi oket egyenertekuve es ugye az egeszseg a legfontosabb). Szegeden ott van a Tisza annak van hangulata...Debrecenben meg a Nagyerdo. Mindketto a maga modjan egyszere videki nagyvaros es a szeli reszek meg videki kisvarosiasak.

Nyiregyhazan laktam. Az se olyan rossz. Ott a furdo es a szuper allatkertje. A lenyeg egyebkent mindenhol ugyanaz. Lenne e munkad? Biztos beveteled? Mert ha van akkor mindegy hova mesz.

Debrecen es Szeged kulturalisan is jo es sport szempontbol is.

Miskolcrol ki lehet mozdulni a hegyekbe de szerintem irtozatosan lehangolo varos nehany reszetol eltekintve es sok a ...

2020. aug. 14. 21:55
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
Kecskemet se rossz! De kozel sem olyan sokretuek a lehetosegei mint Debrecennek vagy Szegednek. 12-es voltam
2020. aug. 14. 21:56
 14/14 anonim ***** válasza:
76%
10 Közel van Keszthely-Balaton. Én nem szeretem Hévízt csak nem volt más lehetőség a jelölésre.
2020. aug. 14. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!