Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet tenni?

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Vettünk egy házat nagy telekkel,két szomszéd van mellettünk egyik a telek végén a másik a házunk mellett.Semmit nem lehet csinálni ,hogy ne szóljanak valamiért.Tegnap este 8 azért jött szólni a telek végén lévő szomszéd ,hogy ilyenkor hogy képzeljük hogy sutogetunk? A másik rá szólt a gyerekre ,hogy este 7 kor ne gordeszkazzon az úton mert a férje eszakas......És még sorolhatnám ezer féle dolog miatt szóltak már.Ne vágjuk a füvet szerda délután neki kint alszik a gyerek .....a másiknak meg este alszik a férje azeee nem.Mar elegem van belőlük el nem tudom képzelni mi a megoldás erre ,már tegnap mondta nekik a ferjem ,hogy hívjanak rendőrt ha valami nem tetszik nekik.Azzal elballagtak.
2020. aug. 11. 10:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

jahát annyi, hogy azt meg lehet kérdezni, hogy nem éjszakás-e, és olyankor pl 3-ig nem nyír füvet, fűrészel a kedvesebbje.

meg kihagyni a fent említett időpontokat, de akkor azon kívül nem szólhat bele

abba, hogy sütögettek, abba meg főleg nem

2020. aug. 11. 13:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Komolyan én se értettem ,főleg a sutogetest .....szerinte nem tud tőle aludni amikor olyan messze van tőlük ,hogy nem hinném hogy hátra ment volna a szag.😂😂😂 Amikor mondta a férjem ,hogy hívjon rendőrt arra azt mondta ,H nem szeretne csak normálisan szólt és hagyjuk abba.Aztan mégsem hívott rendőrt.
2020. aug. 11. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!