Házi karantén társasházban, kimehetek a közös udvarra? Mik a szabályok? A szomszéd fenyegetőzik.
Sajnos nem találtam erre vonatkozóan megfelelő tájékoztatást és mindenki mást mond.
Külföldön jártam és 14 nap házi karantén vár rám. Rendőr eddig még nem jött, hogy megkérdezzem. Van egy nagy közös udvar, oda le szoktam menni sétálni és levegőzni néha. Meglátta ezt a szomszéd és nekiállt fenyegetőzni, hogy feljelent, mert elhagytam a karantént stb.
Akik társasházban töltötték a karantént, tudnak írni, mit lehet és mit nem? Elég irreális volna, ha nem használhatnám a közös udvart.
A lakásodnak van egy bejárati ajtaja.
Azon nem mehetsz ki.
Ennyi.
35, hülyeség!
1. mi magunk kérdeztük meg a rendőröket, megmondták, használhatjuk a közös kertet a távolság betartásával amennyiben nem észlelünk magunkon tüneteket.
2. ha nem lépheted át a küszöbödet, hogy veszed át a rendelésedet, ételt, amit rendeltél, hogyan viszed ki a szemetet? Ne túlozzunk már!
37, attól még hogy felhívja őket lehet szeretné látni a hatályos jogszabályt is? Esetleg odadugni a feynyegetőző szomszéd orra alá? Mit parádézol még mindig a kérdés alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!