Melyik megyébe érdemes költöznöm, ha természetközelben szeretnék élni?
Figyelt kérdés
Aki válaszol, indokolja is!2020. aug. 2. 08:45
11/21 anonim válasza:
Heves megye. :)
Van munkalehetőség. Itt élek immár 35 éve, szeretem. A Mátra szép, igaz engem már nem nyűgöz le mindig, talán megszoktam azért nem.
12/21 anonim válasza:
Nem megyge alapon mondom, de ha természetközeliség és a közbiztonság is fontos, akkor nem megye, hanem a Bakony vagy az Őrség falvai a nyerők. Igaz, munkahely az nem lesz, de hát nem az volt a kérdés.
13/21 anonim válasza:
Nagyban függ az igényeidtől,de én mindenképpen a Dunántúlon nézelődnék.
A Balaton környékén vagy nem messze tőle,bár nem mindenki Balaton mániás mint én.Sajnos nekem Hajdú-Bihar jutott,de neked sok sikert a költözéshez.
14/21 anonim válasza:
Fejér megyében élek, és közelben sok szép hely van.
Régebben pár hónapig voltam Vas megyében, nekem az is nagyon tetszett
15/21 anonim válasza:
Én 3-at ajánlok:
Heves
Baranya
Fejér
16/21 anonim válasza:
Nekem a Pilis-hegyseg, Dunakanyar mindent visz, ugyhogy Budapest.
17/21 anonim válasza:
Szigetköz - ottvan az eszaknyugati csücsökben. Nem szegény környek mert a lakosok osztrákingázók, és a fizu is itt a legjobb pest után (meg persze sopronban de most ezt az egész csücsköt értem)
20/21 anonim válasza:
Én is Baranyát és Fejért tudnám ajánlani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!