Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Költözés előtt állok. Melyik...

Költözés előtt állok. Melyik városba érdemes költözni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Vidéki városban élek és a saját önálló életem előtt állok.

Elsősorban vidéki város érdekelne és nem Pest. Én Sopronon gondolkoztam, de olvastam róla a neten és elégge elvette a kedvem. Azt írják, hogy nagyon sokan élnek már ott és túlnépesedés van ott stb. Eger, Debrecen, Veszprém, Győr mennyire jó helyek? Esetleg még szóba jöhet a pesti agglomerációk.

Köszönöm a válaszokat.

2020. júl. 8. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Győr közelében élek. Nekem tűrhető.
2020. júl. 8. 00:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Debrecen a legjobban fejlődő magyar város
2020. júl. 8. 00:23
 3/5 anonim válasza:
100%
Igaz, hogy nem soroltad fel, de én Szegedet mondanám. Én itt élek és semmi pénzért nem költöznék el. Van csendes része, de a központi rész kicsit pörgős is tud lenne. De messze nem Pest. Pesten is laktam pár évig de utáltam. Szegednek van egy hangulata, amit imádok. Nagyon fejlődő város ez is. Szerintem vedd fontolóra.
2020. júl. 8. 00:46
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
A legfontosabbat nem írtad le, milyen szakmád van, mihez értesz, mennyire beszélsz idegen nyelveket. Mert ez alapján más és más lakhelyek ajánlhatóak.
2020. júl. 8. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Bármi, csak ne Sopron. Én inkább onnan szeretnék elmenni annak ellenére ott születtem és nőttem fel.
2020. júl. 21. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!