Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy álltok ebben a vírushelyz...

Hogy álltok ebben a vírushelyzetben a munkátokkal és terveztek-e külföldre menni a vírus után?

Figyelt kérdés

Röviden tömören mi ketten egy munkahellyel megkeressük a minimálbért, szinte semmivel nem kapunk többet.

Annyira elég, hogy az albit kifizessük a rezsivel és a közösköltséggel.

Mellesleg ez egy olcsó albinak számít.

Kajára jut egy hónapban 30.000 Ft.

A vírus előtti munkánk jó volt, nem szakadtunk meg meg semmi, fizették utánunk a TB-t is amit most mi fizetünk magunknak.

Aztán beütött a vírus és közölték, hogy amíg tart a vírus valószínűleg fele annyit sem tudnak majd adni.

Csak azt akarom ezzel mondani, hogy ketten majd két munkával, (mert vissza megyünk) megszakadva, úgy, hogy csak aludni járunk haza kb. annyit fogunk keresni amennyit külföldön külön - külön meg tudnánk keresni különösebb erőfeszítés nélkül.

Jövőre mi már biztosan nem leszünk kis hazánk szerves részei, mert nincs olyan éppeszű ember aki ezt bírná.

És ez szomorú.

2020. júl. 31. 19:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%
Persze, szerencsés úgy, hogy végig be kellett járni, miközben romlott a közbiztonság, és amúgy a munkám gyakorlatilag bárhonnan végezhető, postai ügyeket (nekem érkező küldemények, amiket nem dobnak be postaládába) alig tudtam elintézni a lerövidített nyitvatartás miatt, március óta nem kaptam meg a rugalmasabb időbeosztású rokonom számára kért meghatalmazotti igazolványt, boltba csak szombat délután jutottam el az idősáv miatt, és folyamatosan jött az értetlenkedés az otthonról dolgozóktól, a vezetők meg otthon csücsültek... De örülök, hogy van munkám, persze, csak nekem sem könnyű...
2020. aug. 4. 06:39
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen, jó lenne, ha minden bejönne amit őszre ígértek.

Nem akartam elhinni amikor márciusban azt mondták, hogy lőttek a nyárnak nemhogy, azt, hogy mostmár úgy tűnik lőttek az egész évünknek.

Sajnos mi a turizmusban és vendéglátásban foglaltunk helyet korábban így minden a külföldieken múlik.

Amerikában jelenleg a második hullám nemrég kezdődött és szép lassan mindenhol kezdődik megint minden elölről.

Örülhetünk, ha nem húzódik el a vírus a jövő évbe..

Mi is örülünk, hogy legalább van egy átmeneti munkánk, legalább ennyi, mert az is csak a szerencsén múlt, hogy a túljelentkezés közepette minket választottak.

Köszönöm a normális válaszokat és sok sikert kívánok mindenkinek, erőt és egészséget, kitartást ezekben a nehéz időkben.

2020. aug. 9. 22:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!