Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mikor fog végre lepattanni...

Mikor fog végre lepattanni rólam? Már szorongok miatta.

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel találkoztunk volna még 2 évvel ezelőtt (de régebb óta ismerjük egymást), azonban ez meghiúsult, mert összejött mással. Ezután inkább letiltottam, mert elterelte a figyelmem minden másról. Zajlott az életem tovább, el is feledkeztem róla, aztán az elmúlt 1 hónapban ismét felbukkant. Van, hogy csak ül a kocsiban és figyel. Aztán mikor észreveszem, akkor megijed és elsiet. A városom különböző pontjain bukkan fel (ő nem ugyanebben a városban él) különböző időpontokban. Egyszer a házunknál is megjelent, aztán elsietett. Néhány nappal ezelőtt délután az anyámmal sétáltunk a városban, és akkor is megjelent és lassan elhajtott mellettünk, még a nyakát is felénk fordította. Egyre sűrűbben látom, és ez számomra furcsa. Nem értem ezzel mi a célja. Megkérdezni se tudom, mert elrohan, amikor meglát. Megnéztem a facebookon a barátnőjét, még mindig együtt vannak. Szóval nem értem, hogy mit akar ezzel a sunyi leskelődéssel elérni nálam. Azt sem, hogy a szerzett információval mit tud kezdeni. Amúgy 2 év alatt teljesen lepukkant lett: igénytelen borosta, rosszul lenyírt haj, lesoványodott. Borzalmasan tönkrementnek látszik.

Most félnem kellene tőle? :D

2020. júl. 25. 02:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mibe kevert bele, mert már a barátnője is figyelget néha, és eljár felénk. Mit tudnék tenni, hogy ez befejeződjön? Mindegyik csak megfigyel, mint egy beteg stalker, de beszélni egyik sem beszél velem, pedig akkor könnyebb lenne tisztázni a dolgokat.
2020. aug. 3. 11:03
 12/18 anonim ***** válasza:
9. Válaszoló vagyok. Ha nem tudsz velük kommunikálni, akkor csak kuálts utánuk az utcán. Ha közönség előtt van rájuk olvasva, amit írtam a kommentemben, zavarba jönnek, visszahúzódnak. A barátnője meg vszeg azért kukkol, mert nem érti ő sem a barátját.
2020. aug. 3. 11:46
 13/18 A kérdező kommentje:
És mi van akkor, ha kitalált rólam valamit, ez a hülye meg elhiszi neki?
2020. aug. 3. 12:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Idővel, amikor más ilyen eset lesz, már nem hiszi el.
2020. aug. 3. 13:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez elég durva, de szerintem nem szabad annyiban hagyni. Igenis próbálj meg kommunikálni vele, hátha kiderül, hogy mit akar. Ha pedig ez tovább megy, és nem áll le, akkor meg kell fenyegetni, hogy értesíteni fogod a rendőrséget. Hátha az majd kellőképpen megijeszti. De nem szabad hagyni, hogy ez elfajuljon. Annyi beteg ember van a világon, ki tudja mit akarhat.

Sajnos nekem is volt hasonló tapasztalatom, de szerintem még csírájában érdemes elfojtani, mert utána eléggé megtudja keseríteni az ember életét. Még akkor is, ha nem fog kárt okozni neked.

2020. aug. 3. 18:57
 16/18 A kérdező kommentje:
De nem érted, hogy nem hagy lehetőséget arra, hogy leállítsam? Amikor meglát, elsiet, személyesen nem jön oda hozzám, nem telefonál, üzenetet nem lehet küldeni neki, csak stalkerezik az utcán. Amint kilépek a házból, megfigyelés alatt vagyok. Eliszkol amint meglát, és egy másik helyen bukkan fel még messzebb tőlem, de engem figyel. Figyel arra, hogy ne lehessen jól leszidni, és elküldeni melegebb éghajlatra.
2020. aug. 3. 20:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Te olvasod amiket írunk?
2020. aug. 3. 20:24
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen, csak foglalkoztam közben mással is. Mi kerülte el a figyelmemet?
2020. aug. 3. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!