Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit kell ilyenkor jogilag tenni?

Mit kell ilyenkor jogilag tenni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem bírunk tovább itt élni a családommal!

Kb. 1 éve beköltöztünk egy gyönyörű házba, nagy rendezett telekkel. Egy csendes kis falunak tűnt de ez nem bizonyult igaznak. Van 3 pici gyerekem, és nem merem őket kiengedni a kertbe, mert a helyi romák rájuk kiabálnak folyton. Le kisk*cs*gözik őket, meg trágárabbnál trágárabb szavakat használnak. Egyszer elkaptam az egyiket, és megmondtam, ha mégegyszer erre jár vagy csak ránéz a gyerekeimre, megfogom a nyakánál. Nagyon nem volt helyén , hogy kifakadtam, de a gyerekeimmel szemben nem tűrhetem. Hogyan lehet ez? Hogy képzelik ezek a tizenéves vagy huszonéves kis sz*rzsákok, hogy bekóstolnak egy tisztességes, jobb-módú családot? Fogadjak fel kopaszokat? Vagy vegyek pár nagyobb kutyát? Illetve, többször volt, hogy megálltak a kapuba és bekiabáltak, benézegettek. Meg energiaitalos dobozokkal van kirakva a kerítés. Sosem voltam még ilyen helyzetben. Hova fordulhatnék?

2020. júl. 18. 11:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Zárt kerítés nem jó ötlet mert akkor még jobban be akarnak nézni, átmaszik aztán senki sem látja kívülről és azt tesz amit akar.
2020. júl. 18. 12:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ez biztos nem fog menni! A szomszéd átveszi a “vasukat” . Egyszer rájuk jöttek, hogy keveset adott nekik azért a vasért. És rá akarták gyújtani a házat. Szerencsémre akkor még nem laktam itt. Vagy lehet szerencsétlenségemre!? Ha ezt akkor tudom ide a lábamat nem teszem be!!
2020. júl. 18. 12:17
 13/17 A kérdező kommentje:
Illetve csak átvette!
2020. júl. 18. 12:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Akkor ök màr elfajzultak.nem tudnak moderàlodni.

Sajnalom.

2020. júl. 18. 12:22
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
Rossz nevelést kaptak és ezt csak tovább adják 😔
2020. júl. 18. 12:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de nem csak a házat kellett volna nézni!!

Még azelőtt érdemes továbbállni, mielőtt ti lesztek benne a tv híradókban a napi bűnügyek között!!

2020. júl. 18. 13:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Jogilag semmit sem tehetsz, beleválasztottál....

Megteremted a biztonságodat vagy elköltözöl.

Kerítés utcai részén sűrű tüskés bokrok-növények, majd másik oldalán is.

Kamerákat mikrofonnal szerelj fel körbe, ha rosszalkodnak birtokod előtt 2 méteren belül, fejkitakarással töltsd fel a youtube-ra, mint "mintapolgárok".Jogilag megteheted.

Mondjuk így nehéz lesz eladni a házat később.

Fel is veheted a kesztyűt s kopasz bomberdzsekis gárdistákat sétáltatsz néha kertben-házad előtt.Nem lesz merszük kíváncsiskodni;)

Vagy add el az egészet valami ellenséges "rikardo" családnak, azok majd elintézik egymást:)))

2020. júl. 18. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!