Nagyközség, a szomszéd állatokat tart a kerítés mellett, iszony bűz áramlik a telkünkre. Mit tehetek hogy ne dögöljünk bele a szomszéd bűzébe?
Ablakot nem lehet nyitni, ruhát nem lehet kint szárítani, ezért bent penészesedik minden, a kert, medence és kiülő használhatatlan.
Disznó pár darab, kacsa, liba, csirke, kakas 80+
Vidéki ember vagyok, de az a tömény szag ami onnan áramlik ha picit is mozog a légáramlat, a szememet is csípi.
Beszéltem már velük, de félek nem lesz eredménye.
Ha valakinek volt már ilyen problémája, hogy oldotta meg?
- magas sűrű sövény kerítés?
- 2-3 méter magas kerítés?
- panasz a jegyzőnél és bíróság?
Most vettük a házat, a bejárások során nem volt észlelhető a probléma, a tulaj pedig nem tájékoztatott róla.
A kár pénzben nem mérhető, mivel konkréten olyan mintha panelbe költöztünk volna.
Mondjuk minden megoldásra nyitott vagyok és a pénz nem akadály.
Munka után szeretnék kimenni a kertbe pihenni megenni egy grillt amit éppen nem köpnek be a zöld legyek amikkel most tele van.
Lehet azonnal tovább kell költöznünk valahova?
Hígtrágya kapcsán nyert ügyed van. A 59/2008. (IV. 29.) FVM rendelet 8. §-ára hivatkozva a NÉBIH-nél tegyél bejelentést. Sok sikert, remélem hamar intézkednek.
És eljött a vég, a probléma megoldódott a kakasokra.
A megoldás az lett, hogy a folyamatos fülgyulladások miatt annyit romlott a hallásom, hogy már nem hallom a kakasokat.
Igaz hozzá kellett szoknom a fülzúgáshoz és fájdalomhoz néha, de a végeredmény magáért beszél, annyit romlott a hallásom, hogy már akkor sem hallom őket ha koncentrálok.
Mondhatnám, hogy vidám lett történet vége ami maradandó egészségkárosodással végződött.
Legyen ez tanúságként itt a jövőnek, többet nem írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!