Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nagyközség, a szomszéd állatok...

Nagyközség, a szomszéd állatokat tart a kerítés mellett, iszony bűz áramlik a telkünkre. Mit tehetek hogy ne dögöljünk bele a szomszéd bűzébe?

Figyelt kérdés

Ablakot nem lehet nyitni, ruhát nem lehet kint szárítani, ezért bent penészesedik minden, a kert, medence és kiülő használhatatlan.

Disznó pár darab, kacsa, liba, csirke, kakas 80+

Vidéki ember vagyok, de az a tömény szag ami onnan áramlik ha picit is mozog a légáramlat, a szememet is csípi.

Beszéltem már velük, de félek nem lesz eredménye.

Ha valakinek volt már ilyen problémája, hogy oldotta meg?

- magas sűrű sövény kerítés?

- 2-3 méter magas kerítés?

- panasz a jegyzőnél és bíróság?

Most vettük a házat, a bejárások során nem volt észlelhető a probléma, a tulaj pedig nem tájékoztatott róla.

A kár pénzben nem mérhető, mivel konkréten olyan mintha panelbe költöztünk volna.

Mondjuk minden megoldásra nyitott vagyok és a pénz nem akadály.

Munka után szeretnék kimenni a kertbe pihenni megenni egy grillt amit éppen nem köpnek be a zöld legyek amikkel most tele van.

Lehet azonnal tovább kell költöznünk valahova?

2020. júl. 5. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hígtrágya kapcsán nyert ügyed van. A 59/2008. (IV. 29.) FVM rendelet 8. §-ára hivatkozva a NÉBIH-nél tegyél bejelentést. Sok sikert, remélem hamar intézkednek.

[link]

2021. aug. 23. 21:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Még nem tettem, szépen megkértem őket, hogy egy gödörbe folyassák és takarják le hogy ne dögöljünk meg a bűztől. Úgy gondolom megértik és megcsinálják. Persze ha nem akkor bejelentem és felkészülök az évekig tartó pereskedésre.
2022. ápr. 22. 19:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy tipp, elsősorban kérdezőnek , másodsorban ingatlan vásárlás előtt álloknak, mindig járd körbe a falut, a ház körül csöngess be, beszélgess velük, mivel foglalkoznak, kérdezd meg van a valami pletyka a szomszédról, ez sokat fog segíteni.
2022. júl. 23. 10:56
 14/14 A kérdező kommentje:

És eljött a vég, a probléma megoldódott a kakasokra.

A megoldás az lett, hogy a folyamatos fülgyulladások miatt annyit romlott a hallásom, hogy már nem hallom a kakasokat.

Igaz hozzá kellett szoknom a fülzúgáshoz és fájdalomhoz néha, de a végeredmény magáért beszél, annyit romlott a hallásom, hogy már akkor sem hallom őket ha koncentrálok.

Mondhatnám, hogy vidám lett történet vége ami maradandó egészségkárosodással végződött.

Legyen ez tanúságként itt a jövőnek, többet nem írok.

2022. dec. 27. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!