Tudok valamit tenni, ha a szomszéd minden hétvégén zajos családi összejövetelt szervez?
Nem tudom mit akarsz az önkormányzattól, de ők nem fognak semmit tenni. Ők nyilván hoztak egy helyi csendrendeletet, de annak a betartatása nem az ő feladatuk. Olvasd el, hogy mit ír a helyi rendelet abból okosabb leszel. Déltől 8-ig (v 10-ig) szerintem semmit nem tudsz tenni, annyira nem lehet hangos a zene. Utána pedig a rendelettől függ. Persze kihívhatod a rendőröket, ők valószínűleg szólni fognak nekik de sok hatása várhatóan nem lesz.
Az ilyen szomszéd überszívás.
Ezek szerint nem az okos embereket fogtad ki, annyit kellet volna mondani egy dolog zavar csak semmi más az pedig az hogy hangosak.
Azt vettem észre hogy ők a rasszisták nem mi,tudom mert már minden fajta generációval találkoztam és régebben suliba is ismertem de kb nagyon kevés kivételes ember volt akiről tényleg azt lehetett mondani nagyon rendes ember ha egy statisztikát kellene mondani akkor 100 emberből maximum 3 az aki tényleg teljesen normális tud lenni és 10-15 akivel még azért meg lehet nagyjából beszélni a dolgokat de csak mértékkel.
Harcolni nem érdemes velük, veszekedni sem pont ezekkel az emberekkel nem akik ilyeneket mondtak neked,légy normális és ne félj tőlük ne hagyd hogy fel idesegítsenek ha látják rajtad hogy erős vagy egy idő után csak lesz valami változás ha többször szólsz nekik, türelem.
En meg vizesvagoval csempezek most hetvegen meg meg honapokig.
Semmit se tudsz tenni 😂
#6:
Ezen most mi a francot kell röhögni? Megnézném a te hülye fejedet ebben a helyzetben.
Elméletben csendhàboritas
Nincs idökorlathoz kötve,Azert ha szemböl athallatszodik tenyleg elég hangos.
Én tudom,mert 3 házzal odébb is nyàron 2-3 alkalommal grilles parti van ejfelig.
nincs zene de obégatas hangos beszelgetes van.
Pont tegnap volt egy,en is becsuktam az ablakot este mert nehéz volt elaludni
De ez még belefér,szerencsére nem rendszeres.Igy tolerálhatò a dolog
Ha minden hetvegen ez lenne beszélnék velük
valoszinü a nagy buliban nem erzik a hangeröt,nem tudjàk h ennyire messzire megy a hang.
Ha nem változik 10 után rendört hivnék.De elsö körben beszélni kellene velük
Màst?mas környékbelit nem zavar?Kerdezgess körbe mert ha több embert is zavar többre mentek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!