Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Cigányok köszöntek rám a...

Cigányok köszöntek rám a városban és jöttek utánam vigyorogva. Szerintetek mit akartak tőlem? Szóljak már most a rendőrségnek? Egyszer fordult elő eddig.

Figyelt kérdés

A városban sétáltam és meglátott egy cigány a társával. Elkezdtek köszöngetni, hogy "szia, sziaa", aztán jöttek utánam. Amikor hátranéztem, csak vigyorogtak. Eléggé koszosak voltak, én meg attól tartottam, hogy balhézni akarnak, ezért elővettem egy 'eszközt', amivel megvédhetem magam (nem kést), ha támadni akarnának. Ezután már letértek egy mellékutcába, befejezték a követésemet. Visszafelé ugyanazon a helyen, amikor mentem haza, velem sétált szembe az egyik, én pedig inkább átmentem az út másik oldalára a legközelebbi zebrán. Néztek akkor is, de már nem szóltak semmit, és ők nem jöttek át a zebrán, befejezték a követésemet.

Szerintetek mit akartak tőlem? Van félnivalóm? Nő vagyok, azok ketten meg "férfiak". Nem akarok elbújni, és kitérőt tenni, ha dolgom van azon a környéken. Nem is tudnék másfelé menni, a mellékutcák pedig keskenyek és kihaltak.

2020. júl. 2. 19:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az elkerülés, amit csináltál, jó. Tegyél fel napszemüveget, hogy ne lássák a szemedet (szándékaidat), és ne tudjanak szemkontaktust felvenni. A gázspray engedélyezett, a paprikaspray nem. Ha nálad van, azért több esélyed van. (Ha nem akarsz, vagy nem tudsz gázsprayt magaddal hordani, kis méretű hajlakk, dezodor is jó, a lényeg, hogy kupak nélkül a kezedben legyen. Ha pont a szemükbe tudsz fújni probléma esetén, ugyanúgy jó, és tutira nem illegális.) Figyelmesen járj azon a környéken, ne szórakozottan, figyeld a menekülési útvonalakat és az embereket, hogy feltűnnek-e az illetők, illetve kik lehetnek a segítségedre. Legyen rajtad olyan öltözék, amiben könnyebb a menekülés, pl. lapossarkú cipő. A magassarkút viheted magaddal egy szatyorban, ha később szeretnéd felvenni. Semmilyen módszer nem véd meg 100%-osan, de néhány óvintézkedéssel az esetleges támadás kockázata csökkenthető. Tanácsolom még, hogy iratkozz be női önvédelmi tanfolyamra.
2020. júl. 3. 19:28
 22/22 anonim válasza:
szia 19l. Velem is történt ilyen kb 2 éve, épp egyedül sétáltam haza felé a boltból este és 3 cigány fiú fütyűlt utánam meg ki abáltak hogy várj baby. minél gyorsabban mentem annál jöttek ők is gyorsabban még jó hogy pont jött a barátom (mert nem vettem fel neki a telefont és azt hitte valami baj van) aztán jón meg mondta nekik ha nem szálnak le rólak szét veri egyesével min hármójuknak a fejét. Azóta látom őket sétálni de nem szólnak. A te Storydra vissza térve szerezzbe egy paprika sprait és használd ha gáz van.
2020. júl. 19. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!