Ha lepermetezem a házunk előtti cseresznyèt, valaki megeszi és meghal azért engem lecsukhatnak?
A romák az utcàba folyton lopják a MI cseresznyénket,ha lefújom permetezővel ès megeszik aztàn meghalnak,akkor engem nem vonhatnak felelősségre mem?
Elvégre a sajàt fánk.
A házad előtti kerítésen kívüli terület közterület, amennyire tudom.
Az ott levő fákra mindig rá szokták írni, ha permetezve van.
Írd ki a kapura, hogy a gyümölcsfákat mérgező anyaggal permetezted. Fényképezd le, filmezd le. Tegyél ki egy vezeték nélküli, távirányítós kiskamerát.
Amúgy akkor te sem eheted.
2-es! Nem egészen.
Egyszer vettem meggyet termelőtől. Nem mostam meg eléggé, és két szemtől bedagadt a torkom, megduzzadt a fejem. Mentőt kellett hívni.
Nem vicces.
Amúgy azt javaslom, hogy az utca felől szépen vágd le az ágakat.
Butaság a kerítés mellé gyümölcsfákat ültetni.
#1 vagyok
Hozzáteszem, ha bent van a fa a kerítésen belül, akkor az már a sajátod.
De annyit mondok inkább, hogy "fagyállós gazda". Sejtheted, mi lenne a következménye. Ha kerítésen belül van és feltünteted hogy méreggel van permetezve, onnantól viszont már szerintem tiszta vagy, de sose lehet tudni...
1. Teljesen mindegy hol van a fa - ha a te permeted miatt hal meg valaki bárhol akkor tèged vesznek elo
2. Ha a telkeden kivul van a fa akkor az nem a tied hanem kozterulet
3. Ha a telkeden belul van a fa de kilog a kozteruletre az ága, onnan barki leszedheti torvenyesen
4. Nem kellene okoskodnotok ha rohadtul semmit sem tudtok a témarol
Nàlunk is lopkodtàk a szilvàt a fáròl.
Nem az volt a baj h megették,mert nem igazàn ettük szedtük mi sem
hanem az ahogyan ez történt
szerencsétlen fát összevissza törték,orditoztak,magokat szanaszét szòrtàk
Pàr év utàn apàm megelégelte amit müveltek a fàkkal,kiment aztàn kivágta mind a 2öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!