Kezdőoldal » Otthon » Kert » Tudnátok olyan szert ajánlani,...

Tudnátok olyan szert ajánlani, amivel a kertemet lehet lepermetezni kullancs ellen? Vagy bármit, ami esetleg kiírtja ezeket a vérszívókat. Köszönöm.

Figyelt kérdés

2020. jún. 17. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
2020. jún. 17. 23:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Van csak nem reklámozzák. Gyakorlatilag bármely felszívódó ma kapható erősebb rovarölő végez velük. Korábban használtam, ha találkozik vele biztosan végez vele. Gyakorlatilag minden rovart megöl, se szúnyog, semmi nem marad. Azután abbahagytam amikor megláttam, hogy soha nem látott hüvelykujj méretű bogarak is potyogtak az égből. Erős dózis maszkban nagy permetezővel fűbe, fára, majd levegőbe is. Szúnyog is elkerül napokig. Pesze ne menj arra te sem 1 napig ha megoldható. De ha csak a fűbe fújod az is elég a kullancsnak.
2020. jún. 18. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!