Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek, ha a hazunk ele...

Mit tegyek, ha a hazunk ele vizelnek?

Figyelt kérdés
Gyakran allnak meg fiatal sracok a mi hazunk, vagy a szomszedok haza elott levizelni a betont, bokrot meg meg ki tudja mit. Ok ezt nagyon viccesnek gondoljak, nagyokat nevetnek ezen, meg persze vasarnap este is kiabalnak es nem tudom mit tehetnek ez ellen. A hazunk elotti resz nem nyilvanos wc, rengeteg ember fordul meg erre, senki, a csaladunk se szeretne vizeletet szagolni.

2020. jún. 29. 22:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%
De én a valódi világról beszélek, nem az "okos"-rol ami az óperenciás tengeren túl van!
2020. júl. 21. 11:02
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

21

Ennyire szerencsétlen nem lehet valaki, hogy egy mozgásérzékelős lámpát s egy slagot nem tud szinkronba összehozni báár...

Ellenszenves vagy s lusta, oldd meg magadnak;)

2020. júl. 21. 13:51
 23/27 anonim ***** válasza:
91%
Látom végre rájöttél mekkora butaságot írtál és szemelyeskedessel próbálsz kihátrálni.
2020. júl. 21. 14:33
 24/27 anonim ***** válasza:
48%

23

Ha lusta vagy s akaratlan s mástól várod el, hogy megoldja fizikálisan problémád, akkor elég pofátlan vagy s e dumával utólag pláne;)

Még én is a házatok elé sz@rnék, mert tökre megérdemled:)

2020. júl. 21. 17:54
 25/27 anonim ***** válasza:
91%
Megérdemlem? Tiszta, nem középkori környezetben szeretnék lakni. A naív, kivitelezhetetlen ötletedből köszönöm nem kérek.
2020. júl. 21. 19:25
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

25

Jó szagolgatást hercegnő:DDD

2020. júl. 21. 20:21
 27/27 anonim ***** válasza:
33%
Ez nem vicces, királyfi.
2020. júl. 21. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!