Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Érd mennyire biztonságos?

Érd mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés

2020. jún. 9. 19:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Érd egy bazinagy alvóváros, nem nevezném rosszabb helynek egy átlag magyar településnél.
2020. jún. 9. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak őslakosos részek, autópálya miatt hangos területek meg normális területek.
2020. jún. 9. 19:10
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Annyira nem értem ezeket a kérdéseket. Minden városban, faluban vannak olyan helyek amiket érdemes elkerülni. Ahol én lakom itt pl 3 utca van ami cig vírussal van tele. Azon kívül az egész város tökre biztonságos.
2020. jún. 9. 19:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ melyik része. Érdliget nagyon jó de nagyon drága is. Bár ott is van 1-2 utcányi cigány. A tömegközlekedés ott szuper.

Parkvárosban vannak jobb és szarabb részek tömegközlekedés szempontjából, cigány annyira nincs,viszont ott a pálya. Pikk-pakk bent vagy kelenföldön.

Ófalu meg a központ egy fos. Sok a cigány. Tárnok felé eső részen is sok a cigány. Érdligeten nőttem fel, most Parkvarosban lakom. Ha költöznék is csak ezeken a helyeken nézelődnék.

Ja sok nagyképű paraszt költözött ki ,úgyhogy azokkal is számolni kell.

2020. jún. 9. 19:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
De a cigók hogy a rákba kerültek oda ennyien?
2020. jún. 9. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Elszaporodnak azok gyorsan.
2020. jún. 9. 22:36
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem sötétségi szempontból nem annyira vészes Érd. Persze vannak jobb és rosszabb környékei, de mondjuk Ófalun belül sem mindegy, hogy melyik oldalra költözöl. Olyan hatalmas balhékról, betörésekről nem igazán hallani. Szerintem abszolút tűrhető.

Nekem van egy-két része, ami túlzsúfoltnak hat és a tömegközlekedés is elég gyér városon belül több területről, de ez ilyen.

2020. jún. 10. 08:44
 8/11 A kérdező kommentje:

Szóval közlekedéshez mindenképp saját autó és a környéken meg kell nézni a fertőzöttségi szintet.

Eddig ez jött át.

2020. jún. 10. 08:47
 9/11 anonim válasza:
79%

Igen, egyébként ha autóval közlekedsz akkor minimum egy biztonságos beálló szükséges lesz.

Nálunk ~10 éve (kertvárosi rész) a szomszéd kint álló autóját éjszaka feltörték és kiszedték a rádiót...

A tettesek azóta sincsenek meg...

2020. júl. 21. 14:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
7-es! Sajnos elkiabáltad! Szerintem a Sztojka család ámokfutása elég nagy balhénak számít. Én elköltöztem Érdről kb 4 éve. Én a centrumnál laktam. Elszaporodtak a kubaiak, le graffitizték a kerítésünket, bedobálták az ablakokat. Nem volt kérdés, hogy nem éri meg ott maradni.
2020. aug. 3. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!