Valamelyik szomszéd sikoltozik, mit tennétek?
Figyelt kérdés
A kérdés elég drámaian hangzik, de sima sikoltozgatásról van szó. Van, hogy hetekig nyugi van két ilyen alkalom között, de aztán megint hallani egyszer vagy többször is napközben. Egyetlen sima, rossz horrorfilmbe illő sikítás, semmi más, nincs veszekedés, üvöltözés vagy dörömbölés, csak ez aztán néma csend. Első alkalommal álmomból ébresztett fel, abban sem voltam biztos hogy tényleg hallottam, így nyilván nem hívtam rendőrséget vagy tettem bármilyen lépést. Utána meg meg voltam győződve róla, hogy valakinek az sms hangja lesz vagy mi, mert mindig ugyanúgy hangzik, de egyszer véletlenül csúszott bele egy kis változatosság, szóval valódi kell legyen. De ez nem segélykérő hang, az biztos. Nem tudom, hogy skizofrén nő lehet, vagy mi a fene, azt sem bírom megállapítani, honnan jön, 6 emeletes a társasház és moccanást nem hallani egy-egy ilyen után. Eddig tűrtem, de most már kezdem megunni, főleg, amikor erre kelek hajnali 5-kor...2020. jún. 2. 10:38
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen, egy idő után elég félelmetes volt. A nő üldözési mániában szenvedett, kezdett a sikoltozás mellett fenyegetőzni is, aztán amikor nekiállt az ablakon át üvölteni a szomszédokra, végre rá lehetett hívni a mentőket és el tudták vinni, mert közvetlenül is agresszív volt. Sajnálom egy kicsit, de nem hiányzik a zajongása és így nem kell három szemmel figyelni, nem támadja-e le valaki az embert a lépcsőházban...
2020. jún. 19. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!