Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Valamelyik szomszéd sikoltozik...

Valamelyik szomszéd sikoltozik, mit tennétek?

Figyelt kérdés
A kérdés elég drámaian hangzik, de sima sikoltozgatásról van szó. Van, hogy hetekig nyugi van két ilyen alkalom között, de aztán megint hallani egyszer vagy többször is napközben. Egyetlen sima, rossz horrorfilmbe illő sikítás, semmi más, nincs veszekedés, üvöltözés vagy dörömbölés, csak ez aztán néma csend. Első alkalommal álmomból ébresztett fel, abban sem voltam biztos hogy tényleg hallottam, így nyilván nem hívtam rendőrséget vagy tettem bármilyen lépést. Utána meg meg voltam győződve róla, hogy valakinek az sms hangja lesz vagy mi, mert mindig ugyanúgy hangzik, de egyszer véletlenül csúszott bele egy kis változatosság, szóval valódi kell legyen. De ez nem segélykérő hang, az biztos. Nem tudom, hogy skizofrén nő lehet, vagy mi a fene, azt sem bírom megállapítani, honnan jön, 6 emeletes a társasház és moccanást nem hallani egy-egy ilyen után. Eddig tűrtem, de most már kezdem megunni, főleg, amikor erre kelek hajnali 5-kor...

2020. jún. 2. 10:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Vennék neki Forcapilt. :-DDD
2020. jún. 2. 10:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy pánikbeteg vagy rosszat álmodik.
2020. jún. 2. 10:51
 3/11 anonim ***** válasza:
18%
Szexel.
2020. jún. 2. 10:58
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

A legjobb ha egyer átkopogs és megkérdezed hogy mi a helyzet, mert időnként hangos sikítást hallasz és enyhén zavaró, meg csak megakarod tudni, hogy minden rendben van-e.

Ezt nagyon egyszerű megtenni és kiderül mi a baj rögtön. Elkerülök a potenciálisan kellemetlen szituációt, amikor ráhívod a rendőrt a szoszédodra, mert azt hiszed pont megölik, de kiderül, hogy csak nagyon ügyes a barátja az ágyban...

2020. jún. 2. 11:00
 5/11 A kérdező kommentje:

Még nem hallottam a Forcapilről, de ... :D

Hát álmodni nem hiszem, hogy álmodna, egyszer hajnali 5-kor, máskor meg du. 3-kor, aztán meg este 8-kor. Én is úgy gyanítom, hogy valami nem stimmel a fejében.

Átkopognék én, ha tudnám, hogy a legközelebbi minimum 26 sikongatós hallótávolságon belüli lakás közül melyikből jön a hang. Ha meg ezt szexelés közben adja ki, akkor nem kéne a kikapcsolt botmixert feldugni... mert ugye az hallatszódna :D

2020. jún. 2. 11:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy fel a pokoktol
2020. jún. 2. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt se tudod, honnan jön, akkor nem tudsz tenni gyakorlatilag semmit. Maximum kérdezősködhetsz itt-ott, hogy hallják-e, vagy tudják-e, mi lehet, kitől jöhet, mert téged már aggaszt a dolog. (Úgy értem, hogy mondd ezt.)

Én nem perverzkedésből mondom, de tényleg lehet orgazmusa is, pl. ha maszturbál, akkor az ezen kívül semmiféle hanghatással nem jár.

2020. jún. 2. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Ha ennyire poénkodsz meg vihorászol rajta, csak nem zavarhat annyira. :D
2020. jún. 2. 16:08
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

8-as, képben vagyok vele, hogy nem mindenki őstehetség ha el kell képzelni valamit, így elnéző vagyok, ha valaki nem vágja mi a különbség a fenyegető és a kielégült sikolyok között. Mivel kora reggel általában bőven van időm kianyázni magam, így később már poénkodni is van erőm. Ettől függetlenül iszonyatos, sőt. Most már kicsit parás is.

Mivel ma reggel egy órán keresztül élvezhettük a koncertet, rájöttem, honnan jön a hang. Azért hallom folyton máshonnan és más erővel, mert megállás nélkül mászkál a lakásában nő. Nyilvánvalóan mentális beteg, valószínűleg azért nem hívtak a közvetlen szomszédai sem rendőrséget, mert tudnak a dologról. Igaz, pletykákat még nem hallottam - nem is vagyok nagyon beszélőviszonyban senkivel -, de tavaly volt valami balhé hogy egyszerűen besétált egy lökött nő valakinek a lakásába, úgy kellett kitenni. Lehet ő volt, nem tudom. Majd figyelek, hogy rendesen zárjam az ajtót. Sokat nem lehet tenni az ügyben, veszekedni vele felesleges lenne, költözni nem fogok, kirakatni nem akarom, majd megszokom, hogy itt pesten kakasok helyett őrültek kukorékolnak hajnalban.

Szebb napot nektek :)

2020. jún. 4. 12:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért elég para a szitu így is. Éjjel felkelni egy ilyenre... Nem lennék a helyedben :D
2020. jún. 4. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!