Lehet valamit tenni,ha idejár állandóan a házamba és nem száll le rólam?
Nem kell beengedni, kopogás nélkül bejön. Most már zárjuk az ajtót.
Akkor elmehetek a rendőrségre? Egy képemet rakta ki, saját magának profilképnek, nagyon gáz.
Jo a haznal egy olyan rendor ismeros, aki nem intezkedik hanem felrebeszel :) Kemeny zsaru lehet.
Amugy meg fogd meg az illetot es penderitsd ki! Mi az, hogy nem lehet elkuldeni? A laba nem ertintene a talajt ...
Már nem azért, de akit nem akarom, hogy idejöjjön azt nem engedem be! A kert kapun se!
Amúgy ki ez az illető? Valami pasas? A szüleidnek szóltál, hogy a te képedet rakta ki?
Vigyázz, nehogy úgy járj, mint én. Hozzánk a szomszéd fickó járt át, amúgy jóban voltunk, igaz egy idő után kezdett zavaró lenni. Egyszer egyedül voltam otthon és elfelejtettem kulcsrazárni az ajtót, ez a perverz disznó bejött a fürdőbe! Fogdosni akart, megütöttem, rákiabáltam,szerencsémre élményt, de sokkal rosszabb vége is lehetett volna. Szüleimnek nem mertem szólni, mert apám tuti agyonverte volna. Csak írtam ennek az embernek egy üzenetet, hogy a közelembe ne merjen jönni, mert bajok lesznek, és tudta ő is jól, hogy apám képes lenne belevágni a baltát, ha kiderül. Szóval jó darabig nem jött, csak annyit mondtam, hogy összevesztünk. Persze utána még írt üzenetet, hogy ő belémszeretett... Stb (kb a lánya lehettem volna), de nem válaszoltam rá,aztán el is költözött.
Csak azért írtam le, nehogy te is így vagy rosszabbul járj. Igen is fel kell jelenteni a rendőrségen és mindent zárni kell, nem szabad hagyni, hogy átjáróház legyen a házból és minden jött-ment bemehessen. Aki jönni akar telefonáljon, hogy jöhet-e. Nálunk ez a szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!