Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen pozitív oldalai vannak...

Milyen pozitív oldalai vannak a karanténnak?

Figyelt kérdés
Szerintetek?

2020. máj. 18. 16:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Könnyebb puskázni.

:)

2020. máj. 18. 17:04
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Kordában tartja a koronavírus tombolását, nem úgy, mint Svédországban, ahol nem hirdették ki.
2020. máj. 18. 17:14
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell utazni, nem kell emberek (értsd idegenek, hozzám nem közel állók) közé menni, az irodában gubbasztani.

Több időm maradt tanulásra, sportra. Megtanultam új recepteket, és megtanultam alaposabban megtervezni előre a menüt illetve általában a vásárlást.

Nyugodtabb az élet, minden csendesebb.

2020. máj. 18. 17:39
 14/17 anonim ***** válasza:
31%
Mo.-n semmi: az emberek, azaz a családok nem feltétlen közeledtek egymáshoz jobban, csak előkerültek az 10888. sérelmek...
2020. máj. 18. 17:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Én home officeban dolgozok még mindig, nekem bejött, bár igaz hogy a lakás adottságai nem rosszak.

Nagy pozitívum, hogy nem kell annyit utazni, délben a családdal tudok ebédelni, ha akarom jobban el tudom osztani a munkát.

Korábban minden nap jártam bevásárolni, volt hogy kétszer is, most valóban én is megtanultam ezt előre tervezni, és ennek kimondottan örülök. Ráadásul kipróbáltuk az élelmiszer rendelést, ami azelőtt eszembe sem jutott volna, de kiderült, hogy egyáltalán nem rossz dolog, és ezzel is egy csomó időt lehet spórolni.

Persze a sok megspórolt idővel nem nagyon tudtunk mit kezdeni, mivel nem igazán lehetett elmenni itthonról, de összességében nem panaszkodom. Remélem nyár végéig nem kell kötelezőn itthagynom a home officet.

2020. máj. 18. 20:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nagyon rendbe lett hozva a kert és nagyon sok fajta gyümölcs és zöldség lesz idén a veteményesben. Illetve visszanézhetem az egyetemi óráimat.
2020. máj. 18. 22:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Végre lehet szép kertem. :)

Remélem, nem lesz vége a home office-nak mert akkor nem nő ki soha a fű, ha csak este tudnám locsolni. :DD

2020. máj. 19. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!