Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen pozitív oldalai vannak...

Milyen pozitív oldalai vannak a karanténnak?

Figyelt kérdés
Szerintetek?

2020. máj. 18. 16:13
1 2
 1/17 anonim válasza:
85%
Szerintem több időd jut olyan dolgokra amikre karantén előtt nem jutott annyi.
2020. máj. 18. 16:17
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Én például nem játszottam semmilyen hangszeren,de elkezdtem ukulelézni, és egész jól megy. :D
2020. máj. 18. 16:18
 3/17 anonim ***** válasza:
42%
Mert, hol volt karantén? Magyarországon egy percig nem volt. Nekem minden nap ugyanúgy be kellett járni dolgozni, úgyhogy tök olyan volt mint bármikor máskor.
2020. máj. 18. 16:30
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

Egyetértek az 1-essel. Tök jó érzés volt, hogy jobban haladhattam azokkal a dolgaimmal, amikre máskor nem fordítottam annyi időt, mint szerettem volna.

Ezért is van az, hogy bár nekem is hiányzott a régi napi rutinom, a munkám, a koncertek, a mozik és egyéb társasági események, de nem éltem meg akkora szenvedésként ezt az egész karanténosdit, mint sokan mások.

2020. máj. 18. 16:39
 5/17 anonim ***** válasza:
64%
Alapjában véve nem sok. A környezetre van csak pozitív hatással, az emberekre általában csak negatívan hat. Persze vannak kivételek, például ha valaki a Belvárosban lakott, akkor annak most csendesebb lett a környéke, éjszaka is nyugodtan tud aludni. Nincs olyan nagy forgalom. Más pozitív hatást én nem látok benne.
2020. máj. 18. 16:42
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Van időm reggelizni, mert nincsen meg az az állandó rohanás. És van időm olvasni is.
2020. máj. 18. 16:42
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Még egyet kihagytam: Akik tudnak homeoffice-ban dolgozni, azok megspórolják az utazást a munkahelyre. Így pénzt, időd és energiát takarítanak meg.
2020. máj. 18. 16:45
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
A home office miatt többet lehetek az állataimmal, és nem kell naponta másfél órát bkv-znom. Emellett jobban nőtt a megtakarításom, mint egy sima hónapban. Végre elkezdtem olvasni azt a könyvet, amit még karácsony környékén vettem.
2020. máj. 18. 16:46
 9/17 anonim ***** válasza:
91%

Vegre elkezdtem a tanfolyamot, amit eddig halogattam, mert munka utan faradt voltam.

A karanten, a munkam elvesztese azzal is jart, hogy at kellett ertekelnem az eddigi eletemet, es mostantol komolyabban venni dolgokat.

Arra is rajottem, hogy megse utalom annyira az embereket, es a lelkiallapotomnak sokkal jobb, ha nem toltok sok idot online forumokon.

2020. máj. 18. 16:56
 10/17 anonim ***** válasza:
34%
Amúgy nem volt karantén... Marha unalmas ez a duma már.
2020. máj. 18. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!