Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mivel lehet totálisan kicsinál...

Mivel lehet totálisan kicsinálni a szomszédokat?

Figyelt kérdés

Gonoszul hangzik, lehet az is... De nem tudjátok, milyen így élni, és úgy, hogy bármit teszünk, csak falakba ütközünk.

Ősszel költöztek ide, örökség a ház. Egy középkorú nő, és a két huszonéves fia. Már alapból mikor idejöttek, hoztak két harci kutyát. Akik nincsenek megnevelve, agresszívek és kiszámíthatatlanok. Ha csak elmegy egy autó az utcában, utána még fél óráig ugatnak. Ha kint beszélgetünk a szomszédokkal, a kutyák a kerítés másik oldalán megőrülnek és szaladnak neki. Fél éve laknak itt, de már 4 (sétáltatott) kutyát támadtak meg, ebből 3-at úgy, hogy kiszaladtak a kapun. Félelmetes, ahogy viselkednek, ha elkapnak valamit/valakit, azt nem eresztik. De nincs velük foglalkozva, nincsenek nevelve, sétáltatva. Az utcában sok kisgyerekes család lakik, és akkor is őrült csaholás van, ha kint bicikliziknek, vagy motoroznak a gyerekek. Félünk... Beszéltünk állatorvossal, rendőrrel, akik jóformán azt mondták, hogy amíg emberre nem támadnak, addig nem tudnak mit csinálni. Azért senkit nem büntetnek, mert nem sétáltatja a kutyát, és mindenki olyan állatot tart, amilyet csak akar.

Most itt a jóidő, a nő gyerekei folyamatosan a kertben grilleznek, szalonnát sütnek. Ezzel nem lenne gond, mi is szoktunk. De 10-11-kor már beüt az alkohol, ugrasztják egymásnak a kutyákat, ordítoznak, hangosan énekelnek. Most éppen teli torokból "örökzöld" Ákos és Edda slágereket... Az utca túloldalán laknak, de olyan a hangerő, mintha az ablakunk alatt lennének. Éjfél óta fent vagyok, mert képtelen vagyok így aludni. Heti 2-3 alkalommal ez van, főleg most... Tényleg nem tudom, hogy ezek az éneklős számok rosszabbak-e, vagy a drogos techno (szerencsére a két gyerekhez két különböző zenei ízlés is jár). Próbáltunk már beszélni velük, nem csak mi, többen az utcából. Van, amikor simán letagadják, és az arcunkba hazudnak, hogy nem ők voltak, máskor talán csend van pár napig. Mert ha nem sütögetés, kinti ivás van, akkor este 11-kor még a ház előtt traccspartiznak a barátaikkal (üvöltözve), úgy, hogy minimum 2 kocsi motorja jár és ordít a zene belőlük. A rendőrségtől erre is azt a választ kaptuk, hogy ők ezzel nem tudnak mit tenni. A nő gyógyszer- és alkoholfüggő, a hét nagyobb részén itthon sincs. Így vele nem lehet beszélni, semmi nincs rábízva otthon.

Idősek és kisgyerekes családok laknak az utcában, ilyen jellegű probléma itt sosem volt. Bármi ötlet, mit lehetne tenni, hogy kicsit észrevegyék magukat?

2020. máj. 9. 02:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Háború: Reggel nyolckor elkezded bömböltetni feléjük a best of alma együttes cd-t, majd veszel egy olyan sípot ami zavarja a kutyákat és fújod. Rájuk hívod a zarukat, állatvédőket, gyámügyet, kamerát szereltetsz fel...
2020. máj. 9. 08:53
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

Gyámügyet két huszonévesre hova hívjon?

Síppal idegelni a kutyát se jobb, olyan meg nincs h " harci kutya" nevelés alapja.

Nagyon nagy ferdítés de egy csivavát is kitudok " képezni" harci kutyának. Ez csak állatkínzás.

Neveletlenek a kutyák csak úgy vannak arról nem az állat tehet h pocs a gazdája.

Állatvédőknek folyamatosan szólni és a rendőrnek. Olyan sincs h ők hajnali kettökör óbégatnak és nem lehet a rendőrnek szólni. Fostosak a rendőrök leírás alapján én is kreolnak saccolom. Fosnak a rendőrök mert nem tudják milyen maffia áll velük kapcsolatban.

2020. máj. 9. 09:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem az àllatokat,de az állatvèdőknek szólnék

A kutyákat elkoboznák vszinü és ha tul veszélyesek és nem idomithatók hogy örökbe fogadhatók legyenek lehet altatás lesz

De irtad h más állatnak nekimennek.Nem értem,eddig senki sem szólt miatta?

Ha én kutyàmnak,macskámnak menne neki addig ütném rugnám ameddig tudnám,de ha gyerekemnek ugrana neki nem érdekelne h kié .minimum h feljelentést lennék.

Azok az emberek nem normàlisak,veszélyeztetik más testi épségét,akár bárki életét is,egy kisgyerek lehet túl sem élne egy ilyen kutyatámadást.

Ha féltek tőlük,tehettek nèvtelen feljelentèst is.

2020. máj. 9. 10:28
 14/14 anonim ***** válasza:
28%
Biztos kapnak a rendőrök is a drog kereskedésből egy kis %-ot és ezzel így rendben van. Így szokott ez menni, máskülönben miért ne cselekednének. Nálunk is volt hasonló eset, sőt elárulom nektek a tatabányai autópálya rendőrséget egyszer ezért váltották le teljesen, mert benne voltak a drogos akciókban, konkrétan a rendőrök hordták le a drogot a városba. Szóval... de persze szerény hazánkban nincs korrupció, itt minden jogtisztán, legálisan történik. Ezeknek nem használ sem a szép szó, sem a rendőrség, cselekedj magad. Mondom párszor bedobod téglával az ablakukat előbb-utóbb leállnak, vagy egy marék csavar a kapubeállóra is hasznos lehet. Ezt lehet úgy venniük majd, hogy a helyiek ajándéka.
2020. máj. 9. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!