Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A nem karrierszerűen külföldön...

A nem karrierszerűen külföldön dolgozó magyarok normális nyelvtudás nélkül hogy oldják meg az egészségügyi dolgaikat?

Figyelt kérdés
Nem azokra gondolok akik perfekt angollal/némettel informatikusként/mérnökként kiköltöznek, hanem akik alap nyelvtudással (vagy sokszor azzal sem) kimennek "németbe/angolba" mosogatni vagy raktári kisegítőnek. Ha valami komolyabb egészségügyi bajuk van, akkor hogy nyögik ki részletesen az orvosnak (hogy tudjon segíteni), mikor nekem még sokszor magyarul is nehéz. Azért kérdezem, mert korábban én is kiakartam menni, de időközben autoimmun beteg lettem és most már a vizsgálatok/kezelések ide fognak kötni, hiszen angolul is max B1 szinten tudok gügyögni pedig még diplomám is van, de azzal se tudtam elhelyezkedni, de valami idénymunkára németbe szívesen kimentem volna egészségesen. Így viszont már felejtős, mert kezelés nélkül baromira romlik az egészségem nyelvtudás nélkül pedig nyilván csak egészségesen vállalhatnám be a kinti kalandot.

2020. máj. 8. 13:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja hát a UK az más tészta. Oda már nem lehet kimenni.
2021. febr. 4. 11:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem is a mostaniról beszélek, az passz, eddig fizette az állam a tolmácsot (én tolmácsoltam).
2021. febr. 4. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!