Ilyen fiatalon tudnék munkát vállalni Ausztriában?
Még középiskolában tanulok. Ha számít valamit, egészségügyet tanulok. És arra gondoltam hogy nyáron ki szeretnék menni Ausztriába valamit dolgozni. A német nyelvtudásom olyan B1 szinten van és nem is lakunk olyan messze a határtól, olyan 60km-re.
Szóval akár a napi bejárást is tudnám vállalni.Mivel iskola után van 4 hét gyakorlatom amit le kell tölteni, max ilyen 1 hónapot tudnék dolgozni.
Én ilyen szobalány állásra gondoltam,vagy valami hasonló.
Azért gondoltam külföldre mert ugye nyilván több pénzt tudok szerezni és tudnám gyakorolni a nyelvet,miután elvégeztem az iskolákat szeretnék külföldön dolgozni a saját szakmákban.
És igazából azzal van gondom, hogy még csak 17 éves vagyok.
Jelenleg a koronapara miatt felejtős ez.
Illetve 17 évesen nem hiszem hogy kapnnál legális munkát
huh, a korod bajos, diákmunkásként esetleg igen, de nagyon sokan akarnak szobalánynak menni a nyári hónapokban, nálad idősebb, tapasztaltabb emberek, nem tudom mennyi esélyed van. egy próbát mondjuk megér.
angolul gondolom tudsz, a szakmád mi (lesz)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!