Ti költöztetek már össze idegennel?
Egyszer laktam egy ilyen fazonnal, soha többet!
igen, többször is volt idegen lakótársam
külön szobám volt és előtte találkoztunk egyszer, szóval félni nem féltem tőle
többnyire nem sült el túl jól, de nem volt semmi komoly, inkább csak viták a másik (nem) takarítási szokásaiból és hasonlók
szintén a pénz volt az oka nálam is, ideiglenesen szerintem teljesen jó és sokan csinálják így
Barattal sem koltoztem volna ossze, nemhogy idegennel.
3 ev koli boven eleg tapasztalatnak.
Én amíg fiatal voltam laktam többször idegenekkel.
Olyan hirdetést kerestem amiben lakótársat keresnek és megfeleltem a feltételnek. Aztán elmentem ,-beszéltem a tulajjal vagy bérlővel, attól függ, hogy ki hirdetett.
Ha szimpatikus volt a személy és a lakás is megfelelt az igényeimnek, akkor költöztem.
Fontos, hogy előre minden legyen megbeszélve, rezsi, kaució, felmondási idő, stb..
Még valami!!
A legfontosabb
Ha jót akarsz, akkor nincs közösködés mosószer és kaja tisztítószer, bármi tekintetében sem. Ha az első naptól így csinálod lehet fura lesz kicsit, de sosem lesz guriga wc papíros problémád..higyj nekem
És még egy ..mehet e bárki rajtad kívül délutánra, éjszakára bármeddig. Ha igen ,milyen feltételekkel?
Ezek a feltételek az összes bérlőre ugyanúgy vonatkoznak.Ugyanez a közös helyiségek takarítására is vonatkozik. Volt hogy az ilyen előrelátó kikötések fölöslegesek voltak, de hamar megtanulja az ember a saját kárán, hogy mi az amit jobb tisztázni.
Szerencsés ha hivatalos papír is van mindenről (lakbér, rezsi stb..) de bérlő társ esetén ez ritka.
Legelőször egy nagyon aranyos néninél laktam.
Vele volt a legkevesebb gondom.
Minél idősebb vagy, annál nehezebb alkalmazkodni másokhoz. Nekem többnyire jó emlékeim vannak erről az időszakról.
"Költöznék, de egyedül nem tudok fenttartani egy albit."
Na, pontosan ezért nem költözök. Kivárok. Gyűjtöm a pénzmagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!