Mennyire zavarna és mit tennél ha a szomszéd utánad leskelődne?
Figyelt kérdés
Kertes házban lakunk és nyáron (a héten is volt már olyan idő) meztelenül szoktam napozni és az az érzésem, hogy a szomszéd leskelődik. Olyan a kerítés, hogy nem lehet konkrétan látni de túl sokszor hallok mozgást abból az irányból.2020. ápr. 11. 21:43
11/14 anonim válasza:
Ha ketten vagytok, akkor lépre csalnám a szomszédot egy ötlettel, utána "eljátszadoznék" vele (azaz megtanítanám kesztyűben dudálni). Van pár ötlet több vígjátékban, filmben:). Nekem is lenne így egy rögtönzött:).
Tényleg csak a fantáziát kell használni, és ketten össze tudtok hozni egy lebuktatós napot.
12/14 anonim válasza:
Kissrácként (12 éves lehettem) vidékin rokonoknál nyaraltam,és az utcában több sráccal jóban voltunk. A szomszédban lakott az egyikük,az anyja klassz MILF volt,többször napozott melltartó nélkül.Nekem meg volt távcsövem,és az emeleti fürdőszoba ablaka az udvarukra nézett ;D
13/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy mindig azok a nők mutogatják magukat, akiknek már nem kellene!
Ez vizuális környezetszennyezés!
14/14 anonim válasza:
"mit tennél ha a szomszéd utánad leskelődne?"
Basszus! Ó otthon van.
Te mutogatod magadat azt várva, hogy végre meglessen.
Mondjuk én a szomszéd felesége helyében jól se ggbe lőnélek egy csúzlival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!