Van itt olyan aki németországi csendháboritásban jàrtas?
Németországban èlünk,az alsó szomszèdunk megkeseriti az életünk.
Egész nap orditozik a nő.Csapkodnak,dübörögnek,trappolnak,nemi életüket rendszeresen halljuk.Már 2 szer kértük őket személyesen hogx hallkabban legyenek de eddig semmi változás.
Nem lehet ablakot nyitni napközben sem,éjjel sem.
Zárt ablakoknál is hallani lehet őket.Most 2 napja jo ido van.Kivan nyitva a terasz ajtajuk is,es orditozva beszel allandoan.
Sem a lakasban sem a balkonon nem lehet megmaradni.
Este 10 utan is ez van.Mit tevok legyunk?
Kijon a rendor?Volt valaki hasonlo helyzetben?
Tud valaki valami bevált módszert ajánlani?

köszönöm szèpen.
A baj az h ők megvették a lakást,mi albérlők vagyunk.
Nem akarok én költözni hogy nyugodt életünk legyen.
Pedig mi nem élünk ilyen hangosan.Sosem üvölt a zene sem a tv,nem orditozunk,papucsban járunk.
Pár napja üvöltött a zene,a férjem szólt neki,és nem hiszi el.Volt róla szó h feljön és meghallgatja nálunk.de természetesen azóta se jött.sokszor toleráltuk ezeket de már kikészülök,főleg most hogy itthon vannak 3.hete.
Mi dolgozunk,nem tudok igy pihenni.A hétvégénk sincs igy.
Nem vagyok egy szörny szomszéd,ha néha előfordul a hangos zene vagy tv.Nem verem az ajtaját.Toleràlom.De már mindennapos a zajongás.Nagyon hangosan őrült módon élnek.
Pedig ez társasház,alkalmazkodni kellene.Fiatala huszonéves párról van szó.
Köszönöm a tippet.Felveszem videora es igy keresem meg a főbérlőnket.
3-as próbáltam!
Tudod mit érek el?
Méghangosabban dübörögnek.Meg a végén még én kerülök bajba

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!