Éreztessem vele, hogy látom, hogy babát vár?
Úgy látom, szomszéd fiatalasszony babát vár! hogyan kommunikáljam le, hogy látom, hogy áldott állapotban van?
Milyen udvarias megjegyzést, kérdést tegyek fel neki? egyáltalán illik észrevenni? nem kellemetlen neki, hogy tudom, mi előzte meg azt hogy babát vár?
Miért kéne bármit éreztetned vele vagy mondanod neki?
Ne is haragudj, de semmi közöd ahhoz a nőhöz.
"nem kellemetlen neki, hogy tudom, mi előzte meg azt hogy babát vár?"
Istenem...
Annyira aranyos ez a kérdés.:)
Értem a problémád.
Néha én is zavarban jövök, amikor elképzelem bizonyos szitukat, pedig jóval idősebb vagyok, mint te.
Pl. a lányom szexel. Durva.:)
Jó tanácsokat kaptál. Várj, amíg egyértelmű a dolog, de még így se biztos, hogy beszélni szeretne róla.
Ajánld fel a segítséged, ha sokat cipel, de ne bizalmaskodj.:)
Szem- és fültanúja voltam a következőknek:
Egy általam is ismert kb. 30 éves hölgy jött egy társaságba. Nem mindenki ismerte őt. A hasa (nadrágban volt) azt mutatta, hogy kb. a 7. hónapban van áldott állapotában. Egy másik hölgy, aki őt nem ismerte, meg is kérdezte:
- Hányadikban vagy? (És megsimította a kérdező hasát...)
- Nem vagyok másállapotban - hangzott a válasz.
Én is azt tanácsolom, hogy ne vedd észre. Majd ő elújságolja, ha akarja. Az előzmények firtatása illetlen dolog.
Gratulálok Mariska!
De csak, ha tutibiztos! Aztán reagál rá valamit.
Milyen emberek azok, akik irogatnak itt, hogy semmi közünk a szomszédhoz... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!