Hogyan találhatom meg azt a fiút akit még feb.26. -án láttam az orvosnál?
Vecsési alapellátási központban volt, gyerekorvosnál.
Utána még az Aldiban is láttam. Van bármi esély,hogy összefussak vele? Nem szeretnék tolakodó lenni, csak megismerni szeretném,mert még a nevét sem tudom, olyan kedvesnek tűnt. Narancssárga pulcsi volt rajta, magas,mély hangja volt,ha ez segít.

Első körben nem ártana tudni, hogy egy 15 éves lány keres egy 17 éves srácot, vagy egy 40 éves cukrosbácsi egy 3 éves kisfiút.
Mert a kérdésből nem derl ki, és igy aztán még az se fog bizalommal válaszolni, aki esetleg tudna, bár szerintem nem lesz ilyen.
Maximum ha a helyi vecsési újságban feladsz egy ilyen hirdetést, de szintén kicsit konkrétabb módon.

Max remenykedsz, hogy osszefutsz vele valahol megegyszer.
Az orvos nem fogja a szemelyes adatokat kiadni senkinek, ha ezt megtenne, ki is lenne rugva azonnal.
Mellesleg szedd ossze magad es merj hozzaszolni. Ha csak hallgatsz es varod a csodat, h hozzad szoljon, akkor semmi sem fog tortenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!