Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Milyen viszonyban vagytok a...

Milyen viszonyban vagytok a szomszédaitokkal?

Figyelt kérdés
2020. febr. 23. 17:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom azért pontozták le mert nem érdekli őket egy kutya élete :/
2020. febr. 25. 06:32
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem azért mert faluhelyen bevett szokás hogy 10ből 4-5 háznál így van tartva az állat sajnos.
2020. febr. 25. 09:08
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk itt egy közvetlen ajtószomszéd van. A bajom vele az, hogy állandóan bebªssza az ajtót. Mint aki nem ismeri a kilicset. Néha a szívinfarktus jön rám. Persze nekem meg azt mondja, hogy ő milyen halk, még a kulcsot is lefogja ha éjjel jön haza. Persze, csak az ajtót csapkodja, az sokkal jobb.
2020. febr. 25. 10:40
 14/20 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöldet nyomtam. Ami engem még megdöbbent, hogy a # 9-es hogy le lett pontozva. Miért? Kifejthetnék, akik nyomták a pirosat!
2020. febr. 25. 14:14
 15/20 anonim ***** válasza:
57%

# 14 Szerintem azért mert sokan így tartják (leginkább faluhelyen) a kutyákat.

Nem igazán vannak háziállatként kezelve hanem "bio riasztónak" tartják őket sajnos.

2020. febr. 25. 15:26
 16/20 A kérdező kommentje:
# 15 Én falusi vagyok, a kutyáim bent heverésznek a kanapén. Anyukámnál a kanapé tabu, de ő is a házba külön kis fekhelyre beengedi az övét. Szomszédnál, ismerősöknél szintúgy. Szerintem azért nagyon maradi gyökérnek kell ahhoz lenni már falun is, hogy valaki így tartsa a kutyáját. Arra gondoltam, hogy valami kutyagyűlölő sz@rházi húzgálja le a válaszokat.
2020. febr. 25. 15:34
 17/20 lewega ***** válasza:
Mi mindkét szomszédunkkal jó viszonyban vagyunk. Az egyik szomszédban súrún cserélődnek a lakók, de még egyikkel sem volt problémánk, pedig többnyire romák szoktak lenni.
2020. febr. 28. 08:55
 18/20 anonim ***** válasza:
57%

# 16 Én is falusi vagyok.

Nálunk szabadon vannak a kutyák ahogy kell...de az utcában ahol látok kutyát ott 1-2 méteres láncon vannak tartva...

2020. febr. 28. 09:28
 19/20 A kérdező kommentje:
Nyomnám is fel az ilyet, ha látnám, hogy így tart kutyát!
2020. febr. 28. 15:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Panel házban lakom.

A felettünk lévő szomszédban 2 pszichopata van, szóval velük nem vagyok jóban.

Alattunk névtelen akárkik laknak (nincs kiírva nevük stb, de a lámpát kapcsolgatják szóval a lakás nem üres). Én ufóéknak hívom őket.

Mellettünk egy kedves család lakik, velük nem vagyok rosszban.

Szemben pedig a háziorvosom lakása van, ami abszolút szerencse is. Nyilván vele is jóban vagyok.

2020. márc. 19. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!