Másoknak nem fura, ha külföldi szomszédja van és nem értik amit mondanak?
Mi (drága családom és én :D ) nemrég, kb egy hónapja elköltöztünk egy olyan környékre, ahol mind a 2 szomszédunk KÍNAI!!! jobbra és mögöttünk.. Hegyen (vagy dombon?) lakunk, az utca végén, szinte a hegy (domb,?) "szélénél", jobbra az utca, ott egy szomszéd és hátunk mögött is. Baloldalt nincsen, ott lelátni pestre és a hidakra.
Elsőre lesokkoltam, azóta ki nem engedem a házból Vahúrt (kutyulinkat) féltem :D
Olyan fura.. Egy szót sem értem abból amit mondanak, olyan titokzatosak, sosem köszönnek és olyan furcsán nevetnek... Néha rosszul is érzem magam, ha az utcán találkozunk.. Magas a kerítés, ő oldalukon tégla, az kb 4 méter, mi oldalunkon tuja, az kb 6, szóval semmit nem látni belőlük, de hallani amikor "kertipartikat" tartanak és mindenki hííícseng cseng csing csáuu :D nyelven szólal meg..
Másoknak akiknek külföldi a szomszéduk nem rossz? Úgy érzem magam, mintha ÉN lennék a külföldi..
12-nek tippeltelek volna.
Költözz ki falura, majd megtudod, milyenek az igazi átok szomszédok...
" és mindenki hííícseng cseng csing csáuu :D nyelven szólal meg.. "
Ezt a részt nem is kommentálom... nőj már fel egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!