Szerintetek ez normális, vagy én vagyok a hülye?
Lány vagyok.
Fiú lakótársammal nem jövök ki.
Sokszor beszólt irogatott üzeneteket vagy magában mormogott.
Arról van szó hogy őt idegesiti az ha a fürdőben a zuhanyfüggönyt nem húzom el ,minden egyes nap vagy ha a wcben nem hajtom le az ülőkét vagyha a konyhában hagyok egy majdnem tiszta de nem elmosott tálat vagy poharat és szerinte már attól szalad a konyha....vagyha nem viszem le a szemetet azonnal!!!ha megtelik....márvolt hogy össze is vesztünk...azóta nem dumál.....még vannak apró (számomra jelentékktelen) dolgok amiket megszólt majd leirom azokat is.
Lehet, hogy mániákus, de amiket írtál, azokban konkrétan neki van igaza.
Szemetet kivinni, ha megtelt, mosogatógép ajtaját kinyitni, hogy ne penészedjen be, ha behozod a sarat, feltakarítani, nehogy más belelépjen és széthordja stb. ezek mind alap dolgok.
Nekem volt mindenféle lakótársam, és nekem is sok konfliktusom volt, mert ilyen teljesen alap dolgokért, amiket jobb esetben az ember azonnal kérés nélkül megcsinál, folyton szólnom kellett. Nagyon kellemetlen volt és egyben bosszantó is. Elvileg felnőtt emberek nem képesek annyira, hogy maguk után rendet tartsanak, ha már nem egyedül élnek és más is szeretné pl. a konyhát használni. Tehát igenis fontos, hogy ne hagyj ott magad után cuccot, mert lehet a másiknak kell a hely és nem utánad akar pakolni/mosogatni.
Szerintem nem kér tőled abszurd dolgokat, kicsit figyelmesebbnek kellene lenned. Egyébként olyan embernek tűnsz, aki után mindent elpakoltak és eltakarítottak otthon és most nem érti, mi a baj a viselkedésével.
Ha emellett még jól néz ki, akkor nyugodtan hozzám költözhet.
(Amúgy egy dugás megoldaná mindkettőtök frusztrációját)
Egyetlen egyszer hagytam kint egy poharat meg egy tanyert .... Mindig elmosogatok magam után....nem hagyok rumlit....Szerintem nincs igaza..A szemetet is le szoktam vinni de ő kényszeresen leviszi rögtön ha megtelik...Most összedől a világ hanem rögtön viszem le komolyan...nem napokig szoktam otthagyni hogy büdösödjön.
Dugni ...Isten ments hogy jut ilyen eszedbe másik válaszoló.Engem taszit ez az ember és férfiként sem jön be...Meg lakótárssal amúgy se kezdenék.
Nem az a baj hogy mosas utan nyitva van a mosogatogep ajtaja en is ugy hagyom hanem az a baj hogy ragaszkodik hozza hogy minden egyes nap nyitva legyen allandoan.....kicsi a fürdő engem meg zavar mert felbukok benne.
É s nemnem mindent csináltak meg a szüleim nagy tévedésben vagy.
Nem szerelemről vagy szeretkezésről beszélt, hanem dugásról. Az egyfajta stresszlevezető mintha megvernétek egymást, csak nemi szervekkel.
Persze, ha nem akarod akkor oké, de van akinél működik.
Akkor jó.
Az is lehet, hogy enyhén aspergeres. Nekik van egy beállított gondolkodásmóduk és abból semmi esetre sem térnek ki és ha valaki abba belerondít akkor kiakadnak és idővel meg is utálják az illetőt. A függöny nem elhúzása, a szemét nem kivitele pontosan, az egy szem nem elmosogatott edény stb. Ezek pl. tipikus ilyen dolgok. Ezzel kezdeni nem tudsz semmit, vagy úgy csinálod és akkor nem vitázik veled vagy el kell költöznöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!