Milyen erzes faluhoz mellett lakni?
Attól függ milyen a falu népe, valószínűleg a szájukra vesznek, hogy különcök vagytok, vagy ti lesztek az újgazdagék, mert hát új ház, meg külön mindentől. Illetve a biztonságra nagyon kell figyelni, erős kőkerítés, mozgásérzékelős reflektorok, riasztó, kamerák. Mondjuk ez attól is függ milyena környék, de ha már így kint laknék tuti az átlagnál jobban védeném a lakhelyem.
Amúgy ha megjelentek a falusi rendezvényeken, meg részt vesztek a falu életében, akkor kevésbé lesztek kívülállóak.
Nekem is az álmom egy ilyen.
Beton kerítéssel venném körbe, felhúznék egy könnyűszerkezetes házat, aztán napelem rendszer, kiskert, ahol zöldséget és gyümölcsöt termelek, mellette pedig egy sufni, ahol barkácsolok.
Nálunk a faluban van ez: [link]
Látszik a képen, mennyire vannak közel a legközelebbi házak. Van az épülettől nem messze egy túraösvény, el szoktunk haladni mellette, mindig irigykedve nézem, nagyon szuper lehet a nyugi, a totál zöld környezet. Imádnám. Sajnos brutál drágák ezek a házak. :D
En nem laknek ennyire félreeső helyen.
Nem kell mindenkivel puszipajtas lenni, de így én érezném magam kívülállóként.
Azért erősen függ hogy melyik megyében melyik részen van az a falu.De tudom konkrétan nem ez volt a kérdés.
Semennyire nem lesztek elszigetelve.
Mivel 300 méter sétálva se nagy távolság.
Meg amúgy is napi szinten mentek boltba postára bevásárolni erre-arra így akaratlanul is találkoztok emberekkel.
Nem tudom mióta éltek a közelben.
De remélem felmértétek a falu és a környező településeken élő embereket.
Mert bizony ha olyan helyre költöztök akkor jobban kell gondoskodni az értékeitek elzárásáról...
A magánytól kell a legkevésbé tartanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!