Hogyan lehet kialakítani egy önálló, független életvitelt nőként?
Én így élek.
Amúgy unalmas.
Úgy értem el, hogy letettem egy jó diplomát és most sokat keresek. Összegyűjtöttem az önerőt és hitelre vettem lakást. Ez több év eredménye, úgyhogy mire eljutottam ide, már vágynék tovább.
Amit nem értek az egész kérdésben:
Mennyiben másabb egy nönek az önálló élet, mint egy férfinek?
Miért kellene egy nönek egy férfivel együtt élnie?
Semmi olyan nincs az egyedüli életben, amit ne lehetne megoldani, és amihez kellene egy férfit tartani magad körül.
#14.
-Nagyon olcsó albérleti lehetőséget rossz környéken ne vegyen ki egy nő, egy férfi spórolhat ezen.
- cipekedés... legyen lift, hogy ne gyalog kelljen felvinnie a heti kaja bevásárlást az 5.-re.
"#14.
-Nagyon olcsó albérleti lehetőséget rossz környéken ne vegyen ki egy nő, egy férfi spórolhat ezen.
- cipekedés... legyen lift, hogy ne gyalog kelljen felvinnie a heti kaja bevásárlást az 5.-re."
Az elsö ponttal még valamennyire egyetértek, de egy férfi sem feltétlen akar minden nap balhét a környéken.
A második meg, nöként még sosem jutott eszembe, hogy lift nélkül nem tudom felvinni, amit vettem, legfeljebb kétszer fordulok, ha túl sok.
Viszont ez a probléma ugyanúgy áll egy férfi esetében is, neki sem könnyebb az 5-re cipelni a cuccokat!
"környéken ne vegyen ki egy nő, egy férfi spórolhat ezen"
Miért egy férfi kivehet rossz környéken? Mert szerintem ugyanúgy nem érdemes.
"ne gyalog kelljen felvinnie a heti kaja bevásárlást az 5.-re"
Ebben mi különbség van átlag nő és férfi között? Rengeteg nő jobb erőnléti állapotban van mint egy férfi.
Nem értem a kérdést. Ugyanúgy ahogy egy "agglegény" :) Kibérelsz egy lakást, fizeted a lakbért, rezsit, bevásárolsz magadnak, stb.
Vagy arra gondoltál hogyan cipekedj haza a boltból egy erős férfi nélkül? :D Van lehetőség online bevásárlásra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!