Hollandia mennyire számít veszélyesnek? Pl egy külvárosi rész, vagy kisváros
Deventerben laktam féléven keresztűl. (Ott a Saxion University of Applied Sciences-ben tanultam)
Az pont egy távoleső kisváros.
Nagyon nyugodt volt, biztonságos kinézetű, nagyon ritkán láttam olyan arcot amitől megijedtem volna.
Annyira nem gyakran, de késő este is mászkáltam a városban és nekem maximálisan biztonságosnak tünt.
Annyi hogy egy hozzám közeli, ottani olcsó élelmiszerbolt előtt (Plus-nak hívták) gyakran gyülekeztek rosszabb arcoknak tűnő emberek, volt pár kéregető akik a boltból kijövőket célozták meg.
Meg ott mindenkinek van biciklije és ezeket 2 fajta zárral szokták lezárni.
1. Az ülés alatt felszerelnek egy zárat, amivel körbe lehet érni az alatta lévő (hátsó) kereket és így meggátolja annak a forgását.
2. Normális otthon használatos zár, amit sokan nem használtak, mert a fentebb írt zár mindegyik biciklin fent volt.
Éppen ezért ha valaki megpróbált ellopni egy ilyen biciklit az átható volt, mert felkell emelnie a hátsó kereket hogy tolni tudja.
Na ... volt már bevándorló, akiket így láttam bicikliket lopni kihasználva a hollandok biztonságérzetét.
Kb ennyi. Szerintem nagyon biztonságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!