Szilveszteri bulit jeleznétek ebben az esetben előre?
Már volt egy kérdésem problémás szomszéd miatt, szóval lehet ismerős lesz. Alattam lakik egy idős néni, aki problémázik konkrétan mindenen. Miért fürdök este 9-10-kor, hallja ahogy hajnalban lehúzom a wc-t, miért megyek ki a konyhába, mert ő hallja azt is, ha főzök akkor kajaszag van a lépcsőházban, stb. Ezek ilyen napi szintű dolgok, és folyamatosan panaszkodik. Pedig nem vagyok egy bulizós egyetemista, az orvosin tanulok, szóval még szorgalmi időszakban sem gyakori az, hogy én heti 2-4 alkalommal bulikat tartsak. Neki tényleg magával a létezésemmel van baja, pedig általában 8-9 körül megyek reggel, és délután 5-6 között érek haza (jobb esetben). Viszont most lenne nálam egy kis szilveszteri ünneplés. Nem házibuli, 5-en lennénk és tényleg csak egy kis borozós beszélgetős este lenne. Viszont anyukám már kivan, hogy a néni ettől a plafonon lesz, és ránk fogja hívni a rendőröket. De igazából már nem érdekel. Ő költözött be nyugdíjasan a tanyáról, akkor igenis alkalmazkodjon és szokja meg, hogy egy társasházban bizony áthallatszódik néha, hogy mit csinál a mellette/felette lakó.
De szerintetek szólnom kéne? Félek, hogy akkoris csak a panasz menne, meg hogy ő mennyire nehezen alszik el, és minden zajra felébred...
A postaládák mellé, a faliújságra írd ki, hogy társaság lesz nálad szilveszterkor, előre is elnézést kérsz mindenkitől. Ezt megmutathatod a rendőröknek is,bár nem hiszem, hogy kijönnének akkor, mikor mindenki bulizik, petárdázik, stb.
Te szóltál, ha a néni nem olvassa a házi híreket, az az ő baja.
5 ember miatt felesleges kiírni bármit is. Ha a családod jönne latogatni egyszer, azt is ki akarnád írni?
Csendrendelet már nincs évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!