Mit tegyek, ha éjfél után mos a szomszéd?
Nem tudom, miért nem tud viselkedni az illető, de számtalanszor előfordul, hogy éjfél után kapcsolja be a mosogepet és most is mindjárt 1 óra, de hallom a centrifugát. Persze letagadja, viszont nem vagyok süket, felettem lakik. Megértem, ha valaki nem ér rá, és egyszer-egyszer kénytelen éjjel berakni a mosást, de ez rendszerességgel fordul elő.
Többször sem tartotta be a normákat, este 21h után ugráltak a gyerekével ketten, legalább másfél óráig tartott és konkrétan megállás nélkül rezgett felettem a plafon. Felkopogtam, hogy legyenek csendesebbek, mert meló után pihennék és még neki állt feljebb.
"Miért, az ő fürdőszobája a te hálószobád felett van, mert másképp nem hallanád. "
Ez nem így van. Ha a hálószobája mellett van a fürdőszobája, és a fürdő felett a szomszéd fürdője (mert a vizesblokk egymás felett van), ő akkor is simán hallja a hálószobájában. Nem olyan jók a szigetelések ezekben a házakban (max. a régi bérházakban).
Ha nem zavarnak a zajok, akkor a mosás miért zavar téged? Amúgy azt értem, hogy a visítás és ehhez hasonlók idegesítőek, de egy zakatoló mosógép? Mi is mosunk éjszaka, igaz, mi nem társasházban élünk, de egyikünket sem zavarja.
Nem lehet, hogy nem vagy fáradt és úgy alarsz elaludni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!