Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit szóltok az ezekhez hasonló...

Mit szóltok az ezekhez hasonló kerek formájú házakhoz?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy ilyen stílusú házat, ami a cikkben van:

[link]

2019. dec. 3. 12:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én maradok a hobbit háznál.
2019. dec. 3. 13:09
 12/19 A kérdező kommentje:
Szerintem viszont nagyon jók. Valahogy sokkal harmonikusabban fest, mint egy átlagos ház.
2019. dec. 3. 13:10
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem túl minimalista. A szögletes formákhoz vagyok szokva, ezt nem tudnám jól berendezni.
2019. dec. 3. 13:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Max nyaralónak. Nézted a metszetet? Emeleten 2,4 m belmagasság középen. Mellette baromi rosszul kihasználható helyek.

Tetszik a modern építészet, de ez gagyi

2019. dec. 3. 13:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Szép,de nem praktikus. Egy négyszögletű ház nagyobb, lehet neki pakolni a sarkába is, nincsenek így "lenyesve". Egy négyszögletű ház könnyebben bővíthető is, pl ha születik mégegy gyerek, jobban elfér, kényelmesebben elférnek, jobban el tud pakolni, lehet több gyereknek több szoba; meg pl lehet ugyanolyan magas a mennyezet mindenhol, pl nincs olyan, hogy a falnál már mondjuk csak feküdni tudsz. Kertesházból meg szal egyébként is praktikusabb emeleteset építeni, szal akkor ez a forma meg lenne nyújtva; de szal nekem izgalmas lenne, de kicsit szűkös lenne; szóval tehát egy olyan házban, aminek vannak sarkai , jobban szét tudok pakolni, kellemesebb, több minden elfér. Mert, habár jól nézne ki, és érdekes, izgalmas lenne, hogy ilyen "gömböcös-szerű" ház, de mégis mindig hiányérzetem lenne; pl lehet, hogy van akkora hely a házban, mint amekkorát sarkasból is építettünk volna, de akkoris közben meg irritál, hogy akkor már lehetnének sarkai, és többminden elférne benne. Tehát mindig zavarna, hogy mindig lehetne nagyobb egy saroknyival ott a hely. Meg pl ennek itt linkelt képen nincs emelete, de szal egy ilyen kicsi, köríves házba meg már méginkább szükséges lenne, de pl egy nagyobb szekrénynek meg pl fönt , ha a fal szélén lenne, akkor követnie kéne a tető, a kupola volnalát. Nem biztos, hogy lehetne pont olyan szekrényt kapni/csináltatni. Na jó, csináltatni valszeg igen; de arra gondoltam, hogy vagy túl alacsony lenne az adott szekrény, mert nagyobb nem férne be alapból, mert úgy áll a tetőnek az íve; vagy a nagyobb szekrény meg bejjebb lógna a szobába, mert nem férne el közvetlenül a fal mellé, nem lehetne közvetlenül oda betuszkolható, beszuszakolható. Viszont térelválasztónak max lehetne jó, hogy egy nagyobb szobát középen megfelezünk egy szekrénnyel két gyereknek. De mi lenne, ha aztán lenne egy harmadik, hogy tagolnánk akkor szét, villanyokat is akkor át kéne variálni (mondjuk azt szögletes háznál is ilyen esetben, ha felosztunk egy szobát több részre) Szal hogy honnan "lógjon ki a csillár". Ja és mégegy aprócska észrevétel, ezt már így külön, de tehát nem konkrét csillárra gondolok, mert nekünk pl apa faragott egy tök jót fából, és ami tartotta , amivel, ahogyan rögzítve volt, már egy idő után nemnagyon bírta tovább tartani, úgyhogy le kellett szedni, fölraktunk egy kisebbet, könnyebbet.
2019. dec. 3. 13:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Kissé túl minimalista.
2019. dec. 3. 15:42
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Inkább valami ilyen: [link]
2019. dec. 3. 16:07
 18/19 anonim ***** válasza:

#17:

Nem tudod véletlenül mi volt a 2019-es ár náluk?

2020-as még nincs fent

2019. dec. 4. 07:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom.
2019. dec. 4. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!