Megtudtam, hogy leskelodik utanam?
Figyelt kérdés
2 fiúval lakom egy lakásban, az egyik mutatott (neki üveges az ajtaja) egy videót amin a másik a kulcslyukamon leskelodik... Most betomtem elég feltűnően h tudja h tudom.. De hogyan tovább?? Beszéljek vele? Vagy várjam talán mond valamit? Legyek vele továbbra is kedves vagy flrgmuljak be? Ja és azt hozzatennem h elég jóban voltunk.. Nagyon csalódott és szomorú vagyok2019. nov. 7. 23:04
2/12 anonim válasza:
Milyen idősek vagytok?
Amúgy annak a fiúnak se adnék sok kreditet, aki így köpte be a lakótársát. Ezek után nyilván ő is kipróbálta, hogy mégis mi jót lehet látni abból a szögből, csak őt már nem videózta senki.
Mind1, félretéve az előbbieket nyugodtan mondd meg neki, hogy ezt nem tolerálod. Nem kell ezt kibeszélni, ha van benne szégyenérzet bocsánatkérésen kívül amúgy sem fog tudni mit mondani. Nem kell megjátszani magadat azzal, hogy beflegmulsz, gyerekek szoktak olyat csinálni és rosszul megírt női karakterek a filmekben.
3/12 A kérdező kommentje:
En 20,a leskelodo fiú 22, aki bekopte az 25...
2019. nov. 7. 23:23
5/12 anonim válasza:
Szerintem is flrgmulj be, az lesz a legjobb mindenkinek. Jelentsen barmit is
6/12 anonim válasza:
Arról is van videó, amikor te lesed a fiúkat??
Ja, lányok sosem leselkednek.
(Vagy legalábbis azt hazudják...)
7/12 anonim válasza:
Szerintem ne nagyon foglalkozz vele
8/12 anonim válasza:
Szóval gyakorlatilag mindenki meg akar dugni. Örülj neki.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem örülök...
2019. nov. 8. 21:34
10/12 anonim válasza:
Én is érdeklődnék a téma iránt. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!