Tehetek feljelentést, ha szomszédom a motorjávál okoz csendháboritást?
Hmmm!
Keress egy olyan munkahelyet, ahova már reggel 5-kor kell elindulnod hogy beérj. Aztán vegyél te is egy motort, és ugyan úgy járasd minden indulás előtt.
Akkor majd megfordul a kocka, és a szomszédod lesz olyan ideges, mint most te. ;)
Mi minden áldott nap egy cros motor hangját viseljük el,amin sport kipufogó van,pontosan 5:10 perckor szólal meg és 10 percig alapjáraton, aztán nagygázzal indul el,hogy még a szomszédod faluban is fel ébredjenek az emberek.
5:30 perckor pedig szivattyú zúgásra leszünk figyelmesek ez kb 1 óráig megy, ilyen jó szomszédokkal áldott meg minket, én nem panaszkodom.
itt mindenki úgy látszik természetesnek tartja, hogy fél 6-kor valami önző fszkalap felriadóztatja a fél környéket.
Aztán kiváncsi lennék, az itteni gyökerek hogy hisztiznének hasonló esetben....
Kérdező, rendőr. Zajos motor, lakók nyugalmát zavarja.
Létezik olyan, hogy együttélési szabályok.
A kcsögök ezt nem ismerik, ők a bunkók oldalán állnak.
Nálunk reggel 5-kor az egyik szomszéd kakasa ordít + az autópálya sincs messze. Az ablakom alat megy el egy másik út és városban élek. Nem tehetek ellene semmit de nem is akarok. Megtanultam vele eggyüt élni 5 elött kelek és én esetemben a suliba készülődési idő több lett és sokkal kényelmesebb hogy ennyi időm van.
Ne rinyálj költözz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!