Hogy lehet egy panelban élni?
Én is panelben laktam 25 évig hhúú de gyűlölöm. Rendesen rosszul vagyok amikor megyek fel a lépcsõn anyámhoz amikor látogatom. Ugyanaz a zârhatatlan szórólappal teli vaspostaláda, mellette a banánosdoboz ami fullon van levél meg újságszeméttel de senki nem viszi ki, a ronda piros laminált lépcsõ, omladozó vakolat amibe a másodikon ugyanazok a karcok vannak ami 25 évvel ezelõtt, fordulókban ugyanazok a növények meg muskátlik, a büdös néni lakása nyitott ajtóval a harmadikon az éles hangon mindig hajnalban ugató töpszli fehér "defelrúgnálak bmeg" kutya és a szomszéd nõ akinek megnyomorítottam az életét amikor tizenévesen elkezdtem metalzenét hallgatni.
Most így gondolatban felmentem a 4.re a szõr felállt a hátamon.
Igaz jó emlékek is voltak, hát túléltem na.
Panelben élek.
Maximálisan fel van újítva. Új műanyag ablakok, redőny, az erkélyen fa padló, műanyag külő bútorokkal.
Normális szúnyogháló, így nincsenek bent bogarak. Nem lehet érezni a poloska inváziót és csótányok sincsenek.
120kgos biztonsági ajtó van, ami kicsit sem hasonlít egyetlen egy panel lakáséra sem.
Van légkondi és a szekrény mélyén 2db hősugárzó. Így az évszakok múlása semmilyen szinten sem mutatkozik meg. Soha sincs túl meleg nyáron vagy túl hideg télen, mert a ház későn kapcsolná be a fűtést.
A lehető legjobb minőségű anyagokkal újítottuk fel. Pl.: a belséri ajtók darabja 90 ezer körül indult és van egy toló ajtó is. Minden helyiségben különféle led világítás. Van ahol a falba épített vagyis arra rakott szigetelésbe vésett és van ahol mező lóg le.
Soha semmelyik szomszédomat sem hallom, mert folyamatosan füll vagy fejhallgató van a fülemben, amúgy ha nem lenne sem lehetne sokat hallani.
A lépcsőházban látni ritkán látok másokat. Kb napi 2 emberrel találkozom.
Látótávolságra van busz, hév és vonat megálló és egy bevásárlóközpont.
Amúgy méretre 64 nm, amiben van egy konyha, egy folyosú, egy fürdőszoba, 2 szoba és egy nappali.
Nem tudom kinek milyenek az ígényei, de szerintem nagyon is élhető.
Párom panelban én társasházban lakom. Mindkettő nagyon szép belülről. Nálunk pont most újították a házat. Az egyetlen baj a fúrás szokott lenni, semmi más.
Kert nem kell lusta lennék gondozni nekem elég a környező parkban sétálnom, ha olyanom van. Nagyon is otthonos mindkét hely
Nehezen. Én ott kattantam be többek közt... (nem vicc)
Így van, odú, cella, mást sem csináltam, csak a filmeket néztem meg olvastam, mert barátaim meg nem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!