Ti nem vàgytok a természetbe?
Én is így vagyok.
Én szerencsére vidéken lakom, és egy igeig nem szeretnék a fővárosba költözni.
Hát megértem regen4enn8s csak a jó oldalat láttam Pestnek,ma már nemcsak azt. Probalj meg fovaroson belül zöldebb ovezetbe költözni vagy vegyél kocsit jarjal be videkrol. Azért Pestnek van sok jó oldala ne felejtsd el.
Engem az is zavar h retro,nincsenek olyan szép kozterek mint a videki varosokba virahokal meg szines terkovekkel.
Én sokkal jobban szeretek Budapesten lakni, és a szabadidőmet tölteni a természetben. Egy kis lakásban lakunk a feleségemmel, nincs kert, alig kell valamit a lakással foglalkozni. Hétvégén megyünk túrázni, néha szabit is kiveszünk miatta. Amióta Budapesten lakunk, és így sokkal jobban keresünk, bejártuk sokszorosan Magyarország összes középhegységét, emellett Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Románia, Bulgária hegyeiben is rengeteg helyen jártunk, de volt, hogy Olaszországban és Spanyolországban is. Reggelente a Duna egy kevésbé ismert, nyugis partszakaszán futok,a lakásunk közelében, ahol rengeteg kacsával, hattyúval, szárcsával és még szürke gémekkel is találkozok.
Ehhez képest az agglós ismerősök hétköznap csak sötétben látják a házukat, hétvégente meg csak ritkán mennek valahová, mert valamit mindig kell csinálni a ház körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!