Paranoiás lennék?
Tegnap este, sötétben sétáltattam a kutyámat, jött velünk szembe egy srác, és beszólt, hogy pórázt, szájkosarat tegyek a kutyára. Értetlenül néztem rá, mert pórázon volt a kutyám, és nem agresszív, hogy szájkosár kéne rá. Azt hittem csak viccelődik, de aztán visszaszólt, hogy fossál csak, még visszajövök és lelövöm a g_cibe... néztem, ennek mi baja? De nem követett, én meg inkább gyorsan föl is mentem a kutyával. Este, 11 óra körül kapuztak. Fölvettem, nem szólt bele senki. Le is vettem a kaputelefont, hogy nehogy megszólaljon még. Reggel, 6-kor mentem munkába, és a lépcsőház ajtaja tárva nyitva volt, és ki volt támasztva. Nem hiszem hogy lakó volt, mert neki se érdeke hogy nyitva legyen a kapu, ezért van zár rajta. Mit gondoltok, van összefüggés a dolgok között? Nem sok véletlen egybeesés egy kicsit? Vagy én kombinálom túl?
L/23
Én a helyedben annyira nem ijednék meg ettől.
Mondjuk esti/éjszakai sétánál alap a gázspray.
Egy ilyen eset után hívhatod a 112-t, és nyugodtan elmondhatod, hogy valaki lelövéssel fenyegetőzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!