Véleményt tanácsot szeretnék kérni tőletek szemét tapintatatlan szomszéd ügyben. Azt hiszi csak ők laknak a házban és mindent lehet. Semmibe lehet venni hogy mi is ott lakunk. Lehet?
Minden hétvégén itt van a családja bulik összejövetel stb. Nem is ez a baj. Csak túl hangosak. Minden szót hallunk tárva nyitva minden ebben a melegben. Mi egész héten dolgozunk csak hétvégén jut idő pihenesre és akkor is a szomszéd családi életet kell hallgatunk. Borzasztó hangosak. Röhögnek a kis közös folyosón mindig kint állnak dohányoznak beszélnek röhögnek. A nyugalmunkat zavarják. Kompromisszumra képtelenek. Az intelligencia szintjük ezt nem engedi meg.
Szerintetek mit lehet tenni?
Jópárszor cékla színű fejjel kimentek, és ordibáltok velük egy sort, hogy kuss legyen már, előbb utóbb megértik.
Én is az a halkan puffogó fajta vagyok, de egyszer szedettek velem egy bizonyos doppingszert, mellékhatása az volt, hogy még a légyzizegéstől is idegbeteg voltam...így sikerült végleg takarékra tennem a szomszédot.
Vagy még a jegyző, felveszed videóra az egészet, és birtokvédelmet kérsz.
Szép is lenne, ha minden ilyen exhibicionista tahó miatt költözni kellene.
"Jópárszor cékla színű fejjel kimentek, és ordibáltok velük egy sort,"
Primitív C-ányokkal ordibálhatsz,csak olaj a tűzre.
A birokvédelmet meg a fejedre kenheted,egy darab papírtól nem fog megszűnni a daj-daj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!