A Népszínház utca 2019-ben milyen környék?
A lakás, amit berelnenk nincs messze a piactól illetve az “Atlantic Hotel”-től. A lakas maga nagyon szep, állítólag a lakók is normálisak, de a lépcsőház kissé lepukkant es az utca nem valami bizalomgerjesztő.
Jogosan felnek sötétedés utan az utcán végigmenni szerintetek?
Semmi pénzért nem laknék ott.
Nemrég egy kicsit javult, de megint romlik. Koszos, gusztustalan, lepukkant utca tele fura alakokkal.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nagyon nehez kérdés, mert maga a lakás egyszerűen fantasztikus es ráadásul ismerostol vennénk ki, csak hat a környék... es kiváncsi voltam, hogy ez csak egy ilyen “városi legenda” vagy tenyleg ilyen rossz a helyzet. Fényes nappal mentunk es persze láttunk sötét bőrűeket, feketéket (egyébként nekem semmi bajom veluk) de azon kívül semmi para nek volt, csak annyi hogy maga a környék elég depresszív hangulatú.
Azert nem szeretnek minden nap attol fel i hogy jaj nem vehetem elo a telefonomat, nem nyúlhat ok bele a taskamba, nem szabad ránézni senkire, vigyázzak amikor beírom a kapu kódot stb...
Ott sok a cigany,kotoszkodes,keseles.
Meg a keszenleti rendorok is CSAK 6-OSAVAL mernek menni. Lattam tobbszor !!!
Ha nincs penzed mashol albira,inkabb legyel csoves,de a nyockerbe ne menj.
Nincs dragabb albi annal,h mindennap elveszik a telodat,penzedet karoradat kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!