Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Dohányzás a lépcsőházban?

Dohányzás a lépcsőházban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 14 lakásos panelban élünk. A szomszéd férfi (kb 55-60 éves) rendszeresen a lépcsőház ablakban dohányzik, és sajnos hiába teszi ezt az ablakban, a füst mégis megmarad a lépcsőházban, illetve (nem tudom hogyan, talán az ajtó alatt) de a lakásokba is beszivárog. Mondjuk nekem vizsla orrom van :D mindig mindent megérzek, viszont a cigifüst kifejezetten zavar, az utcán sétál előttem valaki és dohányzik, megfájdul a fejem.

Egy zárkózott férfiról van szó, ritkán beszél lakókkal, senki sem tud róla semmit, pletykák vannak, de a feleségével ketten élnek.

Eddig nem szóltam neki, de mostanában már kb óránként rágyújt, és mindig érzem a lakásban. Ráadásul a csikket simán kidobja a földre, a lépcsőház ajtó melletti füves terület egy része folyton csikkes. Erre nincs bizonyítékom, de tuti ő szórja le.

Nem tudom szóljak e más lakóknak, lehet nem csak egyedül engem zavar ez. Van egyáltalán értelme szólni?

2019. aug. 22. 19:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Erre már én is gondoltam, és a vonatkozó törvényt is kinyomtatom, mert utánanéztem és bizony törvényi szabályozás alatt van, tehát nem csupán egy társasházi szabályzat, hanem törvény.
2019. aug. 23. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!